Zien: trailer van Billie Eilish' concertfilm: 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles'

Karen Luiken-25 augustus 2021 om 08:34

Billie Eilish maakt haar debuut op Disney+ met de Original concertbeleving 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' Dat zal te zien zijn vanaf 3 september op Disney+. Vandaag ging de trailer in première.

Billie brengt vanuit Hollywood Bowl intieme uitvoeringen van elk nummer van haar nieuwe album 'Happier Than Ever'. Dat album werd geschreven door Billie en haar broer FINNEAS. Het kwam dan ook snel op de eerste plaats van de hitlijsten in 19 landen.

In de special speelt ze voor de eerste keer al haar nummers van het album live. Je wordt meegenomen op een droomachtige reis door Billies geboortestad Los Angeles en haar meest iconische decors.
"Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles" bevat ook gastoptredens van onder andere FINNEAS, het Los Angeles Children's Chorus, het Los Angeles Philharmonic. Dat allemaal zorgt voor nog meer dromerigheid.

Wat verder nog speciaal is aan de film is dat het ook animatiebeelden bevat.

'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' te zien vanaf 3 september op Disney+

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Ontdek meer