Zien: trailer van Billie Eilish' concertfilm: 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles'

Karen Luiken-25 augustus 2021 om 08:34

Billie Eilish maakt haar debuut op Disney+ met de Original concertbeleving 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' Dat zal te zien zijn vanaf 3 september op Disney+. Vandaag ging de trailer in première.

Billie brengt vanuit Hollywood Bowl intieme uitvoeringen van elk nummer van haar nieuwe album 'Happier Than Ever'. Dat album werd geschreven door Billie en haar broer FINNEAS. Het kwam dan ook snel op de eerste plaats van de hitlijsten in 19 landen.

In de special speelt ze voor de eerste keer al haar nummers van het album live. Je wordt meegenomen op een droomachtige reis door Billies geboortestad Los Angeles en haar meest iconische decors.
"Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles" bevat ook gastoptredens van onder andere FINNEAS, het Los Angeles Children's Chorus, het Los Angeles Philharmonic. Dat allemaal zorgt voor nog meer dromerigheid.

Wat verder nog speciaal is aan de film is dat het ook animatiebeelden bevat.

'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' te zien vanaf 3 september op Disney+

Viola Davis gecast in nieuwe 'The Hunger Games'

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:47

De Amerikaanse actrice Viola Davis, vooral bekend van haar rol in de hitserie 'How To Get Away With Murder', heeft een belangrijke rol beet in de opkomende film in de 'The Hunger Games'-franchise!

De 57-jarige actrice zal namelijk de rol van Dr. Volumnia Gaul, de hoofdspelmaker van de tiende editie van de jaarlijkse Hunger Games, vertolken. En het allerleukste: zij is wel degelijk de slechterik van de film!

“Vanaf het begin was Viola onze droom, vanwege de gelaagde intelligentie én emotie die ze in elke rol weet te brengen. Dr. Gaul is even wreed als creatief én even angstaanjagend als formidabel”, klinkt het bij de producenten van de nieuwe film.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Suzanne Collins en geldt als een prequel van de gekende films met Jennifer Lawrence.

De film zal vanaf november 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Liam Hemsworth weer vrijgezel

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 07:31

Liam Hemsworth is weer vrijgezel. Hij en Gabriella Brooks hebben na drie jaar daten een punt achter hun relatie gezet, vertelt een bron aan In Touch.

De romance werd volgens een bron een paar maanden geleden verbroken door Liam, Gabriella diepbedroefd achterlatend. “Hij wilde zich niet binden en heeft het sinds het einde van de pandemie weer een stuk drukker met werk”, zo klinkt het.

Liam en Gabriella werden voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt in december 2019 nadat ze samen werden gespot tijdens een lunch met Liams ouders. Een paar maanden daarvoor, in augustus, scheidde Liam van Miley Cyrus.

Ontdek meer