Zien: trailer van Billie Eilish' concertfilm: 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles'

Esther Lapin-25 augustus 2021 om 08:34

Billie Eilish maakt haar debuut op Disney+ met de Original concertbeleving 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' Dat zal te zien zijn vanaf 3 september op Disney+. Vandaag ging de trailer in première.

Billie brengt vanuit Hollywood Bowl intieme uitvoeringen van elk nummer van haar nieuwe album 'Happier Than Ever'. Dat album werd geschreven door Billie en haar broer FINNEAS. Het kwam dan ook snel op de eerste plaats van de hitlijsten in 19 landen.

In de special speelt ze voor de eerste keer al haar nummers van het album live. Je wordt meegenomen op een droomachtige reis door Billies geboortestad Los Angeles en haar meest iconische decors.
"Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles" bevat ook gastoptredens van onder andere FINNEAS, het Los Angeles Children's Chorus, het Los Angeles Philharmonic. Dat allemaal zorgt voor nog meer dromerigheid.

Wat verder nog speciaal is aan de film is dat het ook animatiebeelden bevat.

'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' te zien vanaf 3 september op Disney+

'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer