Regisseur wil Ryan Reynolds in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-03 juni 2022 om 06:49

Het zou zomaar kunnen dat de cast van ‘Stranger Things’ er voor het vijfde seizoen een bijzonder lid bij krijgt. Als het aan regisseur Shawn Levy ligt, krijgt Ryan Reynolds een gastrol in de nieuwe afleveringen. Dat heeft hij laten weten in een gesprek met The Hollywood Reporter.

Shawn en Ryan hebben in de afgelopen jaren meerdere keren samengewerkt. Dat deden ze voor ‘Free Guy’, ‘The Adam Project’ en voor de aankomende film ‘Deadpool 3’. Maar als Shawn het voor het zeggen zou hebben, stopt het daar niet bij. Hij zou Ryan namelijk best een gastrol in ‘Stranger Things’ willen geven.

“Ik wil Ryan Reynolds overal in zien”, zegt hij. “Mijn carrière is in het afgelopen halve decennium bepaald door ‘Stranger Things’ en samenwerkingen met Ryan, dus het zou heel bevredigend zijn om deze twee werelden samen te brengen. Ryan Reynolds, maak je klaar voor het vijfde seizoen.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer