Regisseur wil Ryan Reynolds in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-03 juni 2022 om 06:49

Het zou zomaar kunnen dat de cast van ‘Stranger Things’ er voor het vijfde seizoen een bijzonder lid bij krijgt. Als het aan regisseur Shawn Levy ligt, krijgt Ryan Reynolds een gastrol in de nieuwe afleveringen. Dat heeft hij laten weten in een gesprek met The Hollywood Reporter.

Shawn en Ryan hebben in de afgelopen jaren meerdere keren samengewerkt. Dat deden ze voor ‘Free Guy’, ‘The Adam Project’ en voor de aankomende film ‘Deadpool 3’. Maar als Shawn het voor het zeggen zou hebben, stopt het daar niet bij. Hij zou Ryan namelijk best een gastrol in ‘Stranger Things’ willen geven.

“Ik wil Ryan Reynolds overal in zien”, zegt hij. “Mijn carrière is in het afgelopen halve decennium bepaald door ‘Stranger Things’ en samenwerkingen met Ryan, dus het zou heel bevredigend zijn om deze twee werelden samen te brengen. Ryan Reynolds, maak je klaar voor het vijfde seizoen.”

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer