Opnames derde seizoen 'Emily in Paris' gestart

Karen Luiken-03 juni 2022 om 06:39

Oui oui, we keren binnenkort weer via ons digitale scherm naar Paris! De opnames van het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ zijn officieel gestart. Dat laat actrice Lily Collins weten via een post op Instagram.

“We zijn weer samen in Parijs. Laat de opnames van het derde seizoen maar beginnen”, schrijft Lily bij een foto van zichzelf en haar collega Ashley Park, die Mindy speelt in de serie.

Het is nog niet bekend waar de verhaallijn uit het nieuwe seizoen over zal gaan. Een van de weinige dingen die we inmiddels weten, is dat Alfie een grote rol zal gaan spelen. De in Londen geboren en getogen charmeur maakte in het tweede seizoen zijn opwachting en ontwikkelt een romantische relatie met Emily. Enige probleempje: hij is niet haar enige love interest. Emily heeft namelijk ook nog steeds gevoelens voor haar buurman Gabriel, die weer terug is bij zijn ex (en goede vriendin van Emily) Camille.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer