Sony's 'Spider-Man' games komen eindelijk naar pc

Nico De Greef-02 juni 2022 om 23:43

Spider-Man fans opgelet! Want Sony heeft zojuist zeer leuk nieuws bekend gemaakt! Vanaf augustus zul je namelijk eindelijk Marvel's Spider-Man Remastered op pc kunnen spelen. Jep, dat lees je goed: je hebt binnenkort niet langer een PS4 of PS5 meer nodig om met Peter Parker door New York te slingeren!

De pc-versie van Spider-Man Remastered werd afgelopen nacht tijdens Sony's State of Play aangekondigd met een gloednieuwe trailer waarin fans alvast een voorproefje te zien krijgen van de beeldkwaliteit op pc. Aan het eind van de trailer wordt ook de releasedatum onthuld: de game komt namelijk uit op 12 augustus.

En dat is niet alles, want er is nog meer leuk nieuws: Sony maakte ook bekend dat fans later dit jaar kunnen uitkijken naar de komst van Marvel's Spider-Man: Miles Morales op pc.

Spider-Man Remastered is een van de vele games die de sprong maken van PlayStation naar pc. Eerder bracht Sony ook al pc-versies uit van onder meer Horizon Zero Dawn, Uncharted en God of War.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer