Netflix organiseert virtueel evenement met series, films en games

Karen Luiken-02 juni 2022 om 15:55

Netflix gaat onder de noemer ‘Geeked Week’ voor de tweede keer een virtueel evenement over series, films en games organiseren. Het festijn gaat maandag van start en staat garant voor allerlei verschillende online activiteiten.

De Geeked Week kan op verschillende platformen bekeken worden. Via YouTube bijvoorbeeld, maar ook via Twitter, TikTok, Twitch en Facebook.

Het evenement start maandag met een dag die in het teken staat van series, dinsdag gaat het over films, woensdag over animatie, donderdag over ‘Stranger Things’ en vrijdag over games.

Er worden sneak peeks gegeven, vinden interviews plaats, er zijn celebrity drop-ins en script tafellezingen. In het totaal komen er zestig Netflix-projecten aan bod.

Benieuwd naar het complete programma? Dat vind je hier.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer