Nieuwe seizoen ‘Tiger King’ binnenkort op Netflix!

Dieter Blarinckx-25 augustus 2021 om 08:15

De docureeks ‘Tiger King’ op Netflix was the talk of the town tijdens de eerste lockdown. Netflix kondigde dan ook meteen aan dat er een tweede seizoen zou komen, en dat nieuwe seizoen zou er wel eens sneller kunnen zijn dan gedacht.

Op de landingspagina van de reeks op Netflix staat er sinds kort immers “binnenkort”. En hoewel dat er geen exacte datum bekend is, weten we uit ondervinding dat die “binnenkort” wordt gebruikt voor series die twee à drie maanden later gelanceerd worden!

Over wat het tweede seizoen net zal gaan is nog niet geweten. Joe zit immers nog steeds in de cel en Carole Baskin heeft alvast laten weten dat ze niet meer te zien zal zijn.

Stay tuned voor updates!

Zien: eerste teaser van 'Pinocchio' zijn binnen!

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:34

Verfilmingen van bekende sprookjes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van de grote klassiekers van Disney, tot de kleinere en minder bekende verfilmingen. En nu werd de eerste teaser trailer gepost van Netflix' nieuwste sprookjesverfilming: 'Pinocchio'.

De legendarische regisseur Guillermo del Toro kroop voor deze speciale animatiefilm in de regisseursstoel en creëerde een wel zeer specifieke verfilming van het bekende sprookje. Hij zal - naar eigen zeggen - het sprookje vertellen "vanuit een geheel nieuw standpunt".

'Pinocchio' zal vanaf december te streamen zijn via Netflix.

Check de teaser trailer hieronder:

Zesde én zevende seizoen 'Selling Sunset' op komst

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:01

Een releasedatum voor het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ is er nog niet eens, maar toch weten we nu al dat er ook een zesde en zevende seizoen van het programma komt. Dat melden verschillende bronnen aan Us Weekly.

Een maand geleden werd duidelijk dat ‘Selling Sunset’ een vijfde seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer dat op Netflix verschijnt. Laat staan dat er al duidelijkheid is over de verschijningsdatum voor het zesde of zevende seizoen.

Volgens een insider is de kans in ieder geval groot dat de opnames voor de nieuwe afleveringen niet meteen zullen starten. De cast verdient namelijk eerst een break. “Iedereen is heel blij”, zo klinkt het.

'Selling Sunset' ging in 2019 in première op Netflix en telt inmiddels vier seizoenen.

Ontdek meer