'Zillion' dropt eerste teaser!

Amber Schepers-02 juni 2022 om 15:30

Zet je schrap voor een adrenalinestoot van jewelste met de eerste teaser trailer van de nieuwe Vlaamse topfilm 'Zillion'. Een computernerd uit Meise die het tot koning van het Antwerpse nachtleven schopt met zijn legendarische discotheek Zillion, waar jaren lang de meest bizarre feestjes werden gehouden.

Samen met steracteurs als Matteo Simoni, Barbara Sarafian en Jonas Vermeulen vertelt ‘Zillion’ het waargebeurde verhaal van Frank Verstraeten. Het speelt zich af in 1997. Frank Verstraeten is gefascineerd door het nachtleven en wil een eigen discotheek op pootjes zetten die niet alleen de concurrentie overtreft, maar simpelweg vernedert. Met zijn eigen megadiscotheek Zillion ontpopt Frank zich tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven, maar aan elk mooi verhaal komt een eind. Frank creëert vijanden binnen en buiten z’n discotheek en door illegale praktijken gaat hij samen met zijn eigen danstempel ten onder.

Op 26 oktober 2022 kan je ‘Zillion’ checken in de Belgische bioscopen!

Voor wie na het zien van de teaser de benen niet kan stilhouden, is er goed nieuws, want Zillion zal ter gelegenheid van de filmrelease na 25 jaar nog één laatste keer de boel op stelten zetten met ZILLION, THE CLUB – Relive The Hype in de Antwerpse Waagnatie op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Wil jij de gloriedagen van de Zillion (her)beleven? Koop dan hier je ticket!

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

'Titanic' komt net voor Valentijnsdag opnieuw uit in bioscoop

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:25

‘Titanic’ bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent dat er reden is voor een feestje. Om te vieren dat de film al een kwarteeuw onze levens verrijkt, wordt er een geremasterde versie van de klassieker uitgebracht. En die komt - net op tijd voor Valentijnsdag - ook naar het witte doek. Dat meldt Deadline.

De nieuwe versie komt in 3D 4K HDR uit en krijgt een hoge framesnelheid. De lanceringsdatum van de meervoudige Oscarwinnaar staat momenteel vastgesteld op 10 februari 2023. Met een beetje geluk zitten we met Valentijnsdag dus in de bioscoop naar het klassieke liefdesverhaal tussen Rose en Jack te kijken.

Het is niet voor het eerst dat ‘Titanic’ in een modern jasje wordt gestoken. In 2012 werd de film voor de tweede keer uitgebracht en in 2017 gebeurde hetzelfde voor het 20-jarige jubileum van de romantische rampenfilm.

Ontdek meer