'Zillion' dropt eerste teaser!

Amber Schepers-02 juni 2022 om 15:30

Zet je schrap voor een adrenalinestoot van jewelste met de eerste teaser trailer van de nieuwe Vlaamse topfilm 'Zillion'. Een computernerd uit Meise die het tot koning van het Antwerpse nachtleven schopt met zijn legendarische discotheek Zillion, waar jaren lang de meest bizarre feestjes werden gehouden.

Samen met steracteurs als Matteo Simoni, Barbara Sarafian en Jonas Vermeulen vertelt ‘Zillion’ het waargebeurde verhaal van Frank Verstraeten. Het speelt zich af in 1997. Frank Verstraeten is gefascineerd door het nachtleven en wil een eigen discotheek op pootjes zetten die niet alleen de concurrentie overtreft, maar simpelweg vernedert. Met zijn eigen megadiscotheek Zillion ontpopt Frank zich tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven, maar aan elk mooi verhaal komt een eind. Frank creëert vijanden binnen en buiten z’n discotheek en door illegale praktijken gaat hij samen met zijn eigen danstempel ten onder.

Op 26 oktober 2022 kan je ‘Zillion’ checken in de Belgische bioscopen!

Voor wie na het zien van de teaser de benen niet kan stilhouden, is er goed nieuws, want Zillion zal ter gelegenheid van de filmrelease na 25 jaar nog één laatste keer de boel op stelten zetten met ZILLION, THE CLUB – Relive The Hype in de Antwerpse Waagnatie op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Wil jij de gloriedagen van de Zillion (her)beleven? Koop dan hier je ticket!

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Ontdek meer