Jada Pinkett Smith hoopt op verzoening na Oscar-incident

Karen Luiken-02 juni 2022 om 06:10- Foto:

Reuters

Jada Pinkett Smith heeft voor het eerst sinds het beruchte Oscar-incident gereageerd op wat er is gebeurd. In een aflevering van ‘Red Table Talk’ laat ze weten dat ze hoopt dat Will Smith en Chris Rock het bijleggen.

Het Oscar-incident is inmiddels een paar maanden geleden. Will deelde een klap uit aan Chris nadat laatstgenoemde een grap maakte over het kapsel van Jada, die lijdt aan een aandoening die haaruitval veroorzaakt.

In 'Red Table Talk' heeft Jada het over die aandoening. Ze zegt dat sinds het Oscar-incident duizenden mensen contact met haar hebben opgenomen die net als haar kampen met alopecia.

Ook heeft ze het kort over Will en Chris. “Mijn diepste hoop is dat deze twee intelligente, capabele mannen de kans krijgen om dit uit te praten en te verzoenen. We hebben ze in deze huidige tijd allebei nodig. We hebben elkaar meer dan ooit nodig.”

Timothée Chalamet verwijderde posts en ontvolgde iedereen

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 20:49

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft al zijn postjes op insta verwijderd. Al zijn posts. Ook ontvolgde de 26-jarige acteur iedereen op het sociale mediaplatform.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een PR-stunt voor zijn gloednieuwe film 'Bones and All'.

De film volgt Lee (Chalamet) en Maren (Russell) tijdens het Amerika van Ronald Reagan en door de Koude Oorlog. Het zou een romantische film zijn, maar met een luguber horrorkantje!

Vandaag ging Chalamet even helemaal loco op insta en verwijderde al zijn posts, ontvolgde hij iedereen en veranderde hij als klap op de vuurpijl ook zijn profielfoto. Op die foto zien we de acteur met roos haar, refererend naar zijn personage Lee in 'Bones and All'.

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen!

Rapper Lil Tjay gewond na schietpartij

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:12

Rapper Lil Tjay is gewond geraakt bij een schietpartij. Hij zou in de nacht van dinsdag op woensdag net na middernacht zijn neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat meldt TMZ.

De rapper is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie is op zoek gegaan naar verdachten en heeft inmiddels drie mannen aangehouden. Eén daarvan zou de schutter zijn die meerdere keren op Lil Tjay heeft geschoten. Eén van de vrienden van de rapper die op het moment van de schietpartij bij de artiest was, zou ook zijn geraakt.

Lil Tjay, geboren met de naam Tione Jayden Merritt, is voornamelijk bekend van zijn nummers ‘In My Head’ en ‘Calling My Phone’. Onlangs is aangekondigd dat hij binnenkort zijn derde album zal uitbrengen.

Ontdek meer