Jada Pinkett Smith hoopt op verzoening na Oscar-incident

Karen Luiken-02 juni 2022 om 06:10- Foto:

Reuters

Jada Pinkett Smith heeft voor het eerst sinds het beruchte Oscar-incident gereageerd op wat er is gebeurd. In een aflevering van ‘Red Table Talk’ laat ze weten dat ze hoopt dat Will Smith en Chris Rock het bijleggen.

Het Oscar-incident is inmiddels een paar maanden geleden. Will deelde een klap uit aan Chris nadat laatstgenoemde een grap maakte over het kapsel van Jada, die lijdt aan een aandoening die haaruitval veroorzaakt.

In 'Red Table Talk' heeft Jada het over die aandoening. Ze zegt dat sinds het Oscar-incident duizenden mensen contact met haar hebben opgenomen die net als haar kampen met alopecia.

Ook heeft ze het kort over Will en Chris. “Mijn diepste hoop is dat deze twee intelligente, capabele mannen de kans krijgen om dit uit te praten en te verzoenen. We hebben ze in deze huidige tijd allebei nodig. We hebben elkaar meer dan ooit nodig.”

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer