'The Hills'-ster Heidi Montag in verwachting van tweede kindje

Karen Luiken-02 juni 2022 om 06:01

Heidi Montag en Spencer Pratt verwachten een baby. Dat nieuws maakt het koppel uit ‘The Hills’ bekend in een gesprek met US Weekly.

Het krijgen van een twee kindje is voor Heidi een droom die uitkomt. “Ik ben zo blij”, zegt ze. “Ik had het gevoel dat er iets ontbrak. Ik had het gevoel dat er een persoon ontbrak in onze familie waar ik deze intense liefde voor voel.”

Heidi en Spencer hebben er lang op moeten wachten, maar nu groeit er dan eindelijk een nieuw mensje in Heidi’s buik. Over het geslacht zijn nog geen details bekend. “Mijn hart loopt over van blijdschap. Ik heb zo lang op dit moment gehoopt en ervoor gebeden. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, begon ik hysterisch te huilen, overweldigd door vreugde en schok. Ik sprintte meteen naar boven om het Spencer te laten zien", aldus Heidi op Instagram.

De sterren uit 'The Hills' hebben al een zoontje: Gunner. Hij is vier jaar oud. Het tweede kindje wordt in december verwacht.

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer