'The Mandalorian' krijgt vierde seizoen

Karen Luiken-02 juni 2022 om 05:51

Vanwege het grote succes van ‘The Mandalorian’ zal het niet als een grote verrassing komen, maar dat maakt het nieuws niet minder leuk: er komt een vierde seizoen van de populaire reeks. Dat heeft maker Jon Favreau bevestigd volgens Cinemablend.

Met dit nieuwtje kunnen fans zich vast opmaken voor nog heel veel ‘The Mandalorian’. De serie staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en het derde is in aantocht. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we de nieuwe afleveringen in februari 2023 online verwachten. Wanneer het vierde seizoen zal volgen, is nog niet bekend.

Het schrijven van het script is volgens Jon Favreau in ieder geval al in volle gang. “Je hoeft je met televisie niet zo te haasten. Je hoeft niet alles in twee uur te stoppen, waardoor ik op een rustige manier een verhaal kan vertellen”, zegt de maker. “Dave Filoni werekt nu aan ‘Ashoka’. Dat project heeft mijn manier van schrijven voor het vierde seizoen van ‘The Mandalorian’ wel beïnvloed.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer