Tomorrowland gaat 10.000 extra tickets verkopen!

Dieter Blarinckx-02 juni 2022 om 05:42

Ben jij nog op zoek naar een felbegeerd ticketje voor het Belgische festival Tomorrowland? Dan hebben we héél leuk nieuws want het festival heeft bekendgemaakt dat ze 10.000 extra tickets zullen vrijmaken!

Vanaf 7 juni kan je opnieuw je kans maken om zo’n festivalticket te bemachtigen. Dat liet de organisatie van het wereldbekende festival weten via instagram.

“Omwille van een samenloop van omstandigheden zijn er extra tickets vrijgekomen. Het gaat onder andere om kaartjes die in 2020 aangekocht zijn en nu teruggestuurd zijn. Daarnaast speelt de moeilijke situatie in sommige landen een rol, net als de reisrestricties die nog niet overal ter wereld opgeheven zijn en het onmogelijk maken om naar België te reizen”, klinkt het bij hen.

Dus noteer alvast 7 juni 19u in je agenda! Meer info kan je vinden op tomorrowland.com.

"ALLES KAPOT!" Clémentine op Sunrise Festival

Lola Obasuyi Van Acker-27 juni 2022 om 15:23

Nieuw hiphop- en rapfestival REFEST slaat handen ineen met TAGMAG

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Maxime Bhm on Unsplash

België krijgt er een gloednieuw festival bij. Op zaterdag 23 juli vormt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke het decor van REFEST, een evenement met live street artists, een sneaker customizer en een line-up die zowel Belgisch als Nederlands talent op de voorgrond plaatst.

De eerste editie van REFEST wordt een mix van dansen, chillen en fashion. Je kunt er terecht voor het luisteren naar muziek van artiesten als Boef, Snelle, Antoon, Yung, Mavu, Hakimm en Zoey Hasselbank. Maar ook voor het laten personaliseren van je festivalsneaker, een workshop om je schoeisel zelf te customizen en live street artists.

Tussen al het feestgedruis door zin in rust? Dan kun je terecht bij een zuiders getinte beach club die REFEST samen met TAGMAG verzorgt. Terwijl dj’s als Unregular en Piccinni voor chille beats zorgen, brengen TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Simon Wauman ter plekke verslag uit via TikTok, Instagram, Reels en YouTube.

Early Bird Tickets van 39 euro zijn alleen vandaag nog verkrijgbaar, daarna betaal je 45 euro voor een standaard kaartje. Meer informatie is te vinden op de website van REFEST.

Ontdek meer