BREAKING: Johnny Depp wint rechtszaak tegen Amber Heard

Dieter Blarinckx-01 juni 2022 om 21:03

De kogel is door de kerk: Johnny Depp komt als winnaar uit de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. Dat werd zonet bekendgemaakt.

Wekenlang was de ganse wereld in de ban van de vete tussen de twee acteurs en ex-lovers. Maar nu is er eindlijk een vonnis bekend: Johnny Depp wint overduidelijk en krijgt een schadevergoeding van 15 miljoen dollar. Amber daarentegen eiste een schadevergoeding van 100 miljoen, maar keert terug naar huis met amper 2 miljoen.

De zevenkoppige jury had zo'n drie dagen nodig om samen tot één besluit te komen, maar dat besluit is nu dus gevallen: Johnny Depp komt als grote winnaar uit het proces, tot groot jolijt van zijn fans.

Zowel Johnny als Amber reageerden via sociale media op de uitspraak. Bij Johnny waren het woorden van dankbaarheid, bij Amber het tegenovergestelde.

Check hun statements hieronder.

Beeld: SkyNews

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer