BREAKING: Johnny Depp wint rechtszaak tegen Amber Heard

Dieter Blarinckx-01 juni 2022 om 21:03

De kogel is door de kerk: Johnny Depp komt als winnaar uit de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. Dat werd zonet bekendgemaakt.

Wekenlang was de ganse wereld in de ban van de vete tussen de twee acteurs en ex-lovers. Maar nu is er eindlijk een vonnis bekend: Johnny Depp wint overduidelijk en krijgt een schadevergoeding van 15 miljoen dollar. Amber daarentegen eiste een schadevergoeding van 100 miljoen, maar keert terug naar huis met amper 2 miljoen.

De zevenkoppige jury had zo'n drie dagen nodig om samen tot één besluit te komen, maar dat besluit is nu dus gevallen: Johnny Depp komt als grote winnaar uit het proces, tot groot jolijt van zijn fans.

Zowel Johnny als Amber reageerden via sociale media op de uitspraak. Bij Johnny waren het woorden van dankbaarheid, bij Amber het tegenovergestelde.

Check hun statements hieronder.

Beeld: SkyNews

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer