'Euphoria'-sterren bevestigen relatie

Karen Luiken-01 juni 2022 om 15:45

Nieuw koppel-alert! Na eerdere geruchten is het eindelijk bevestigd: Dominic Fike en Hunter Schafer uit ‘Euphoria’ hebben een relatie!

Het nieuws komt van niemand minder dan Dominic zelf. De acteur, die Elliot speelt in ‘Euphoria’, laat in een gesprek met GQ weten smoorverliefd te zijn op Hunter (aka Jules). “Sommige mensen worden pas maanden of jaren nadat ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet verliefd”, aldus Dominic. “Maar bij ons gebeurde het heel snel. We hebben elkaar op rap tempo leren kennen.”

Voor veel fans zal het nieuws niet als een verrassing komen. Het gerucht dat het koppel aan het daten zou zijn, ontstond namelijk al in januari toen de twee hand in hand werden gespot in Los Angeles. Een maand later verschenen ze samen op de rode loper van de Vanity Fair Oscars Party en in februari plaatste Dominic een schattige foto van Hunter op Instagram.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer