Sexy moment in ‘Thor’-trailer wordt vaak teruggespoeld!

Dieter Blarinckx-01 juni 2022 om 13:51

Zo’n dikke week geleden dropte Marvel de gloednieuwe trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ en er is één passage die nu wel héél vaak teruggespoeld wordt op YouTube.

Tegen het einde van de nieuwe trailer (rond minuut 2) zien we namelijk een volledig naakte Thor - gespeeld door acteur Chris Hemsworth uiteraard. Het stukje waarbij je zijn hele gespierde torso ziet, wordt grijs gedraaid op YouTube!

Als je de trailer afspeelt en op pauze zet, dan zie je welk deel van de trailer het meest bekeken wordt en er zit een flinke piek rond de clip waarin we Hemsworth met ontbloot bovenlijf (en meer) zien.

Check ‘m hieronder:

Hugh Jackman deelt 'Wolverine Thirst Trap'

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 12:28

Hugh Jackman showt zijn ripped lijf! De 55-jarige acteur is supertrots op zijn spierballen, die hij heeft opgebouwd voor zijn rol in 'Deadpool & Wolverine'. Op Instagram postte hij een shirtloze spiegelselfie en schreef erbij: "Ik ben dankbaar."

"Al die dagen in de sportschool hebben hun vruchten afgeworpen!" reageerde voormalig skiër Lindsey Vonn.

Jackman vertelde eerder dit jaar aan PEOPLE Magazine dat trainen voor Wolverine best pittig was. Het was de eerste keer sinds 2017 dat hij de rol opnieuw op zich nam. “Het was leuk om terug te komen, maar mijn lichaam had in het begin wel wat pijn. Het moeilijkste is echter… het eten,” gaf hij toe. “Ik moet veel eten", vervolgde hij. “Van nature ben ik slank, dus aankomen is het zwaarste. Dat doet me soms wel wat.” Zijn tegenspeler Ryan Reynolds grapte: “Vijf à zes maaltijden per dag klinkt leuk, maar het is niet echt het soort eten waar je van geniet.”

Ook Rob Delaney was onder de indruk van Jackmans toewijding en fysiek. “Hugh Jackman is niet alleen aardig, maar ook ongelofelijk gespierd. Ik zag hem op een dag 800 push-ups doen – perfect uitgevoerd. Als er een bus op je valt, kan hij die zo optillen” vertelde hij een Britse radiozender.

Anya Taylor-Joy wil Elsa spelen in eventuele live action 'Frozen'

Karen Luiken-03 september 2024 om 07:52

Mocht er ooit een live action-versie van ‘Frozen’ komen, dan staat Anya Taylor-Joy vooraan voor de rol van Elsa. De actrice heeft in Vogue Hong Kong duidelijk gemaakt dat ze dolgraag in de huid zou willen kruipen van het hoofdpersonage.

“Het zou heel leuk zijn om ijs uit je hand te kunnen schieten”, aldus Anya Taylor-Joy. “En je zou de favoriet zijn op elk kinderfeestje. Al mijn broers en zussen hebben nu kinderen, dus ik zou het geweldig vinden als ze konden zeggen dat hun tante Elsa is. Dat zou echt cool zijn.”

Bovendien lijkt het de actrice erg leuk om een musical-achtig project te doen. Zoals ‘Frozen’ dus. “Ik zou dolgraag een musical willen doen, want ik ben een beetje verslaafd aan hard werken. Ik vind het leuk om een onmogelijke berg te beklimmen. Het idee om tegelijkertijd te kunnen zingen, dansen en acteren, lijkt me heel leuk.”

Of de wens van Anya Taylor-Joy in vervulling gaat, is nog maar de vraag. Hoewel fans al jaren smeken om een live action-versie van 'Frozen', is de komst ervan tot op de dag van vandaag nog niet bevestigd.

Ontdek meer