Assassin’s Creed Origins krijgt update voor PS5 en XBOX

Dieter Blarinckx-01 juni 2022 om 12:16

Gamers, opgelet! Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat Assassin's Creed Origins een leuke update krijgt!

Via sociale media werd meegedeeld dat vanaf 2 juni de populaire en succesvolle game speelbaar zal zijn in 60fps (frames per seconde) op zowel PS5 als de XBOX consoles.

Assassin's Creed Origins speelt zich af in het oude Egypte en werd gedropt in 2017. Ervaar een nieuwe manier van vechten terwijl je de Piramiden van Gizeh en verborgen tombes in het oude Egypte verkent, en kom tijdens je reis in aanraking met talloze gedenkwaardige verhalen. Ontdek daarnaast het scheppingsverhaal van de Broederschap der Assassijnen.

Vanaf 2 juni kan deze heerlijke game dus spelen in 60fps. Enjoy!

Disney-versie van De Sims komt uit in december!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:17

Enkele weken geleden maakte Disney bekend dat er een game in de maak is à la De Sims, waarbij je een eigen Disney-dorp met Disney-personages kan bouwen. En daar is nu meer nieuws over.

Disney Dreamlight Valley is een droomwereld waar alle Disney- en Pixar- personages vredig samenwonen. Tot een duistere kracht genaamd The Forgetting in duisternis hult. Samen met Mickey, Donald, Wall-E, prinses Elsa en tal van andere bekende figuren moet jij de magische vallei terug in ere herstellen. Dat kan door vriendschappen te sluiten en missies voor verschillende Disney-helden en slechteriken te voltooien. Je kan ook je eigen Disney-huis bouwen en inrichten!

Volgens Disney gaat het hier om een free-to-play levenssimulatiegame, waardoor het veel weg zal hebben van de populaire gamefranchise De Sims.

Ook maakte Disney bekend dat de game vanaf 6 december verkrijgbaar zal zijn op alle platformen.

Check hier al een sneak preview:

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Ontdek meer