Liam Payne doet opmerkelijke uitspraak over Zayn Malik

Karen Luiken-01 juni 2022 om 15:54

Liam Payne heeft naar eigen zeggen meerdere redenen om zijn voormalige One Direction-collega Zayn Malik niet te mogen. Toch komt hij in een gesprek met Logan Paul ook op voor de 'Pillowtalk'-zanger.

De spanningen tussen Liam en Zayn ontstonden toen Zayn in 2015 besloot afscheid te nemen van One Direction. Sindsdien is er veel gebeurd, waaronder een de breuk tussen Zayn en Gigi Hadid nadat hij haar mishandeld zou hebben.

Daarover zegt Liam: “Er zijn heel veel redenen waarom ik Zayn niet mag, maar er zijn ook redenen waarom ik altijd aan zijn kant zal staan. Als ik door had moeten maken wat hij door heeft gemaakt... Mijn ouders hebben mij altijd gesteund, maar Zayn heeft een andere opvoeding gehad.”

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer