Liedje uit 'Stranger Things' opnieuw wereldhit

Karen Luiken-01 juni 2022 om 15:41

Het liedje ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush is al tientallen jaren oud, maar komt nu plotseling opnieuw in de hitlijsten terecht. De reden daarachter zullen fans van ‘Stranger Things’ wel weten: het nummer loopt als een rode draad door het nieuwe seizoen.

‘Running Up That Hill’ is in de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen meerdere keren door de koptelefoon van het personage Max Mayfield te horen. Niet alleen omdat het haar favoriete liedje is, vooral omdat het nummer haar redt van het kwaad uit de Upside Down-wereld.

Hoewel het liedje in 1985 al uitkwam, verdient het dankzij ‘Stranger Things’ nu opnieuw een plek in verschillende hitlijsten. Alleen op Spotify is de song al miljoenen keren beluisterd en ook op iTunes is Kate Bush plots razend populair.

K3 lanceert avondshow voor volwassenen

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 14:05

Wie luidkeels kan meezingen met hits zoals ‘Oya LéLé’, ‘Heyah Mama!’ of ‘MaMaSé!’, gaan we nu héél blij maken. Er komt namelijk een heuse avondshow van K3, enkel voor volwassenen!

Tijdens K3 Live Late Night brengen Hanne, Marthe en Julia de grootste K3-hits, speciaal voor hun volwassen fans. De show zal doorgaan op vrijdag 21 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

De meisjes van K3 zullen er begeleid worden door een live band en helemaal uit de bol gaan op de grootste hits van vroeger en nu.

Tickets zullen vanaf 9 december 10u te koop zijn via deze website. Er zijn staanplaatsen op het middenplein, alsook feestspats in de tribune.

Travis Scott komt naar ons land

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 12:38

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse rapper Travis Scott, want die komt volgend jaar naar ons land. In de zomer staat hij immers op het podium van Les Ardentes.

Het Luikse festival kondigde zopas aan dat Travis Scott de headliner zal zijn van hun aankomende editie in 2023. Het zal de eerste keer zijn dat Travis Scott op een Belgisch festival zal staan. Normaal kwam hij in 2018 naar Pukkelpop, maar annuleerde dan last-minute zijn optreden.

Les Ardentes zal plaatsvinden tussen donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli, maar Travis Scott zal op vrijdag 7 juli op het hoofdpodium staan. De ticketverkoop start aanstaande donderdag om 11u.

Hier blijf je op de hoogte!

Ontdek meer