Nieuw seizoen 'Stranger Things' breekt record op Netflix

Karen Luiken-01 juni 2022 om 06:25

Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat pas een paar dagen online, maar heeft nu al voor een nieuw record gezorgd. Nooit eerder keken er in het eerste weekend sinds de release zoveel mensen naar een reeks van Netflix.

Afgelopen weekend hebben abonnees in het totaal 287 miljoen uur naar het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ gekeken. De serie breekt daarmee een record dat voorheen op naam stond van ‘Bridgerton’. Mensen keken in het eerste weekend 193 miljoen uur naar die show.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ bestaat nu nog uit zeven afleveringen. De reeks is opgedeeld in twee delen, waarvan het tweede - bestaande uit twee lange afleveringen - op 1 juli online komt.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer