Rachel Zegler gecast in nieuwe 'The Hunger Games'-film

Dieter Blarinckx-31 mei 2022 om 20:41

Actrice Rachel Zegler heeft een van de hoofdrollen te pakken in 'The Ballad of Songbirds and Snakes', de vijfde film in de 'The Hunger Games'-filmreeks. De actrice, onder meer bekend van haar rol in 'West Side Story', neemt de rol van Lucy Gray Baird op zich.

"Als je Suzanne's (Collins) boek leest, komen Lucy Gray's emotionele intelligentie, fysieke behendigheid en krachtige, vastberaden zangstem naar voren. Rachel belichaamt al die vaardigheden - ze is de perfecte keuze voor onze Lucy Gray", klinkt het bij filmstudio Lionsgate.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' is een prequel, die zich dus afspeelt nog vóór het verhaal van de 'The Hunger Games'-films. De film volgt Coriolanus Snow, voordat hij de tirannieke president van Panem wordt. Tom Blyth zal de rol van de jonge Snow spelen.

De film staat op de planning voor november 2023!

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer