Rachel Zegler gecast in nieuwe 'The Hunger Games'-film

Dieter Blarinckx-31 mei 2022 om 20:41

Actrice Rachel Zegler heeft een van de hoofdrollen te pakken in 'The Ballad of Songbirds and Snakes', de vijfde film in de 'The Hunger Games'-filmreeks. De actrice, onder meer bekend van haar rol in 'West Side Story', neemt de rol van Lucy Gray Baird op zich.

"Als je Suzanne's (Collins) boek leest, komen Lucy Gray's emotionele intelligentie, fysieke behendigheid en krachtige, vastberaden zangstem naar voren. Rachel belichaamt al die vaardigheden - ze is de perfecte keuze voor onze Lucy Gray", klinkt het bij filmstudio Lionsgate.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' is een prequel, die zich dus afspeelt nog vóór het verhaal van de 'The Hunger Games'-films. De film volgt Coriolanus Snow, voordat hij de tirannieke president van Panem wordt. Tom Blyth zal de rol van de jonge Snow spelen.

De film staat op de planning voor november 2023!

Horror: angstaanjagende trailer van 'Knock at the Cabin'

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 17:19

Het jaar 2023 wordt een zot blockbusterjaar voor de bioscopen. Met kleppers zoals 'The Little Mermaid', 'Ant-Man', 'Guardians of the Galaxy', 'Dungeons & Dragons', 'Dune Part Two',... wordt het een topjaar voor de bioscoop. En nog zo'n film voor op het lijstje van horrorfans: 'Knock at the Cabin'

Deze nieuwe horrorprent van regisseur M. Night Shyamalans, is een verfilming van het boek The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay. De film wordt omschreven als een 'home invasion'-horrorfilm die zich afspeelt tijdens de apocalyps.

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen wat ze geloven voordat alles verloren is.

Check de trailer hieronder en ontdek 'Knock at the Cabin' vanaf 1 februari in de Belgische bioscopen.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Ontdek meer