Billie Eilish weer als vrijgezel door het leven

Karen Luiken-01 juni 2022 om 06:12

Billie Eilish heeft niet langer een relatie. De zangeres en Matthew Tyler Vorce zijn na een jaar uit elkaar.

Matthew bevestigde het nieuws in een bericht op Instagram. Het gerucht ging dat hij vreemd zou zijn gegaan, maar daar klopt volgens hem niks van. “Niemand heeft iemand bedrogen”, zo klinkt het.

De voormalige lovebirds Billie en Matthew werden vorig jaar in april voor het eerst samen gespot tijdens een koffiedate. Ze hebben hun relatie altijd goed buiten de spotlights weten te houden. Ze gingen niet samen naar openbare evenementen en deelden ook geen foto’s van elkaar op social media.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer