'Stranger Things'-acteurs reageren op geruchten over seksualiteit Will

Karen Luiken-31 mei 2022 om 15:50

Veel fans die het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ al hebben gezien, vragen zich af of Will Byers stiekeme gevoelens voor zijn vriend Mike heeft ontwikkeld. In een gesprek met Variety spreken Noah Schnapp, de acteur die hem speelt, en Millie Bobby Brown hun gedachtes uit over die geruchten.

Heb je het vierde seizoen nog niet gezien? Lees dan niet verder. Spoilers incoming!

In de eerste aflevering van het vierde seizoen moeten Will en Eleven een presentatie geven over een held waar ze naar opkijken. Will kiest voor Alan Turing, een homoseksuele wiskundige die in de jaren vijftig werd vervolgd voor zijn seksualiteit. Ook is te zien hoe hij terugdeinst als een meisje hem lijkt te versieren. In een andere aflevering is hij overduidelijk diepbedroefd wanneer zijn vriend Mike hem veel minder aandacht geeft dan zijn vriendin Eleven.

Volgens fans zijn er genoeg aanwijzingen dat Will op jongens valt. Maar is dat ook zo? “Ik heb het gevoel dat ze nooit zeggen hoe het precies met Will gaat”, zegt acteur Noah Schnapp over zijn personage. “Het mooie hieraan is dat het publiek zelf moet bepalen of hij homo is of gewoon weigert op te groeien.”

Millie Bobby Brown voegt daar nog iets aan toe: “Het is 2022 en we hoeven hier geen label op te plakken. Het leuke aan Wills karakter is dat hij gewoon een mens is die met zijn eigen persoonlijke demonen en problemen dealt.”

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer