'Stranger Things'-acteurs reageren op geruchten over seksualiteit Will

Karen Luiken-31 mei 2022 om 15:50

Veel fans die het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ al hebben gezien, vragen zich af of Will Byers stiekeme gevoelens voor zijn vriend Mike heeft ontwikkeld. In een gesprek met Variety spreken Noah Schnapp, de acteur die hem speelt, en Millie Bobby Brown hun gedachtes uit over die geruchten.

Heb je het vierde seizoen nog niet gezien? Lees dan niet verder. Spoilers incoming!

In de eerste aflevering van het vierde seizoen moeten Will en Eleven een presentatie geven over een held waar ze naar opkijken. Will kiest voor Alan Turing, een homoseksuele wiskundige die in de jaren vijftig werd vervolgd voor zijn seksualiteit. Ook is te zien hoe hij terugdeinst als een meisje hem lijkt te versieren. In een andere aflevering is hij overduidelijk diepbedroefd wanneer zijn vriend Mike hem veel minder aandacht geeft dan zijn vriendin Eleven.

Volgens fans zijn er genoeg aanwijzingen dat Will op jongens valt. Maar is dat ook zo? “Ik heb het gevoel dat ze nooit zeggen hoe het precies met Will gaat”, zegt acteur Noah Schnapp over zijn personage. “Het mooie hieraan is dat het publiek zelf moet bepalen of hij homo is of gewoon weigert op te groeien.”

Millie Bobby Brown voegt daar nog iets aan toe: “Het is 2022 en we hoeven hier geen label op te plakken. Het leuke aan Wills karakter is dat hij gewoon een mens is die met zijn eigen persoonlijke demonen en problemen dealt.”

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Opnames vierde seizoen 'Emily in Paris' eindelijk gepland

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 06:29

Het duurt wat langer dan verwacht, maar de opnames van ‘Emily in Paris’ zijn eindelijk gepland. Variety meldt dat de camera’s in januari gaan draaien.

Dat de opnames later starten dan eigenlijk de bedoeling was, heeft deels te maken met de grote staking in Hollywood, waarbij scriptschrijvers lange tijd hun werk stillegden. Zij gaan nu eindelijk weer aan het werk.

Verder zijn de Olympische Spelen die komende zomer in Parijs van start gaan, ook een struikelblok. Van juni tot september zijn alle shoots in Parijs verboden. En laten de opnames van ‘Emily in Paris’ nou net in die stad plaatsvinden...

De makers van 'Emily in Paris' willen de Olympische Spelen-gekte voor zijn en starten daarom in januari met de opnames.

Ontdek meer