'Stranger Things'-acteurs reageren op geruchten over seksualiteit Will

Karen Luiken-31 mei 2022 om 15:50

Veel fans die het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ al hebben gezien, vragen zich af of Will Byers stiekeme gevoelens voor zijn vriend Mike heeft ontwikkeld. In een gesprek met Variety spreken Noah Schnapp, de acteur die hem speelt, en Millie Bobby Brown hun gedachtes uit over die geruchten.

Heb je het vierde seizoen nog niet gezien? Lees dan niet verder. Spoilers incoming!

In de eerste aflevering van het vierde seizoen moeten Will en Eleven een presentatie geven over een held waar ze naar opkijken. Will kiest voor Alan Turing, een homoseksuele wiskundige die in de jaren vijftig werd vervolgd voor zijn seksualiteit. Ook is te zien hoe hij terugdeinst als een meisje hem lijkt te versieren. In een andere aflevering is hij overduidelijk diepbedroefd wanneer zijn vriend Mike hem veel minder aandacht geeft dan zijn vriendin Eleven.

Volgens fans zijn er genoeg aanwijzingen dat Will op jongens valt. Maar is dat ook zo? “Ik heb het gevoel dat ze nooit zeggen hoe het precies met Will gaat”, zegt acteur Noah Schnapp over zijn personage. “Het mooie hieraan is dat het publiek zelf moet bepalen of hij homo is of gewoon weigert op te groeien.”

Millie Bobby Brown voegt daar nog iets aan toe: “Het is 2022 en we hoeven hier geen label op te plakken. Het leuke aan Wills karakter is dat hij gewoon een mens is die met zijn eigen persoonlijke demonen en problemen dealt.”

Populaire Radio 2-programma ‘De Madammen’ stopt

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:21

Na meer dan vijftien jaar valt het doek over een van de populairste radioprogramma’s van Vlaanderen, ‘De Madammen’. Radio 2 kondigde zopas aan dat het programma volgende week zal stoppen.

Het principe van ‘De Madammen’ was simpel: drie vurige madammen die iedereen elke dag opnieuw aanspoorden om alles uit het leven te halen. En dat deden ze vijftien jaar lang ook met gans bekend Vlaanderen.

"Oprecht chapeau voor "De madammen" om in een snel veranderend radiolandschap maar liefst 15 jaar radio te maken. Zij waren dé voormiddag bij Radio 2, een baken van vertrouwen. De twee helden in dat verhaal zijn zeker Anja en Cathérine die de hele rit hebben uitgereden. Intussen werken we aan een nieuw voormiddagconcept waarbij de luisteraar centraal staat. Bij Radio 2 blijven we fijne muziek combineren met weetjes en praktische tips die het leven aangenamer maken. Anja, Siska en Cathérine zitten niet stil en gaan nieuwe uitdagingen aan de komende maanden”, klinkt het bij Rino Ver Eecke, baas van Radio 2.

“We hebben in de 15 jaar de liefde gevonden, kinderen gekregen, afscheid genomen van geliefden en mochten dat telkens samen beleven. We ontdekten andere culturen, zaten in de zetel bij de sterren met elke keer bijna een miljoen mensen op de radio. Maar wat ik vooral zal koesteren zijn de mooie, ontroerende en oprechte verhalen van de luisteraars. Als ik één ding geleerd heb, is het dat iedereen een verhaal heeft, als je maar wil luisteren”, klinkt het bij de madammen zelf. (Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Siska Schoeters, maar ook de anciens Ilse Van Hoecke en Britt Van Marsenille)

De laatste uitzending zal dus met een groot feest gevierd worden, op 1 juli om 10u bij Radio 2!

#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer