Auteur 'Bridgerton' wilde dit personage dood laten gaan

Karen Luiken-31 mei 2022 om 06:25

Het had niet veel gescheeld of ‘Bridgerton’ had het met één personage minder moeten doen. Julia Quinn, auteur van de boeken waar inmiddels ook een Netflix-serie van is, liet Lady Danbury in een van haar werken bijna doodgaan.

Lady Danbury speelt een belangrijke rol in ‘Bridgerton’ en krijgt binnenkort zelfs haar eigen spin-off met Queen Charlotte. Netflix ziet dus veel potentie in het personage, maar daar dacht Julia Quinn ooit anders over. Zij was van plan het geliefde personage in haar vierde boek ‘Romancing Mr. Bridgerton’ te vermoorden.

De auteur opperde het idee bij haar redacteur en kreeg toen al snel het advies om andere keuzes te maken. “Ik heb Lady Danbury bijna vermoord”, zegt Julia Quinn volgens Screen Rant. “Mijn redacteur zei: ‘Neeeeee!’, en godzijdank heb ik daarnaar geluisterd. Ze is inmiddels zonder twijfel mijn favoriete personage om over te schrijven.”

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

'Selling Sunset' krijgt nog (minimaal) twee seizoenen

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:35

Fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van alle drama die Chrishell, Maya, Mary en Heather uit ‘Selling Sunset’ met zich meebrengen. De hitserie krijgt er nog zeker twee seizoenen bij!

Er staan inmiddels vijf seizoenen van 'Selling Sunset' op Netflix. Vijf seizoenen waarin de meest luxe huizen worden verkocht, waarin een flinke portie drama voorbij komt en waarin zelfs ruimte is voor romantiek.

Binnenkort krijgen fans meer van dat, want Chrishell laat via Instagram weten dat een zesde en zevende seizoen op komst zijn. De opnames starten deze zomer al.

“Een felicitatie aan deze lieve, leuke en gekke groep”, schrijft Chrishell bij een foto van de cast. “Selling Sunset krijgt een zesde en zevende seizoen. De opnames van het zesde seizoen beginnen deze zomer!”

De realityster richt zich ook nog tot haar fans. “Bedankt iedereen voor het kijken en voor alle liefde. En zelfs bedankt aan iedereen die een hekel heeft aan ons.”

Ontdek meer