Alison Sudol (Queenie) openhartig over haar miskraam

Dieter Blarinckx-30 mei 2022 om 19:52

We kennen haar vooral als de actrice die in de huid kruipt van Queenie Goldstein in de 'Fantastic Beasts'-films, maar net zoals haar personage in de franchise, ging ook actrice Alison Sudol zélf door een moeilijke periode.

In een recent interview met de pers praatte ze voor het eerst openlijk over haar miskraam van enkele jaren geleden:

“Ik denk dat het voor veel mensen moeilijk te bevatten is, vooral als je nog nooit een miskraam hebt gehad. Het verdriet is zeer, zeer diep en diep omdat ... je die persoon nog niet ontmoet hebt maar je hele wereld gaat open voor hen op dat moment.”

Ze omschreef de miskraam als "het meest verwoestende, rauwe, onvermijdelijke soort verdriet dat ik ooit heb meegemaakt," en voegde eraan toe: "Ik kon mezelf gewoon niet meer in de hand krijgen."

Ze pende haar gevoelens neer en bleef toch niet bij de pakken zitten. Ze leerde leven met het verlies en nu probeert ze gewoon in het moment te leven en te genieten van elke seconde die ze met haar familie kan doorbrengen.

Hoewel een miskraam voor Sudol een van de pijnlijkste dingen is die ze ooit heeft moeten doorstaan, hoopt ze dat haar verhaal andere vrouwen helpt zich minder alleen te voelen. Ze moedigt ook anderen aan om hun verhaal te delen om het topic zo ook meer bespreekbaar te maken.

Zien: Avril Lavigne recreërt iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer