Walt Disney World weigert vrouw door “ongepaste outfit”

Dieter Blarinckx-30 mei 2022 om 15:54

Nicole De Los Reyes ging een dagje naar Walt Disney World, maar mocht helaas niet binnen. De reden? Haar ongepaste outfit! Dat liet ze weten via TikTok.

Nicole ging samen met haar gezin naar Walt Disney World in Orlando, maar werd er meteen aangesproken over haar kledij. De Cast Members (medewerkers van Disney), vroegen haar meteen om iets anders aan te trekken of het park te verlaten.

“Het is gebeurd. Ik ben aangesproken op mijn outfit in Disney. Ze vroegen me om te vertrekken of om een T-shirt aan te doen. Dus nu ga ik een shirt aandoen”, klonk het in de video. “Ik deed het niet expres, maar ik heb wel een schattige outfit moeten opbergen”, klonk het nog in een volgende post. “Ik heb er geen probleem mee. Het is gewoon grappig. Ik keerde terug naar het hotel, heb een shirt aangedaan en ben terug vertrokken.”

Check haar TikTok hier:

Wereldrecord bommetje springen verbroken in Gent

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 05:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en origineelste verhalen tegen. Zo ook dat van het Zwembad Lago Gent Rozebroeken, want zij verbraken het wereldrecord bommetje springen in het zwembad!

Met 298 mensen sprongen ze tegelijkertijd - in de juiste houding - in het zwembad. En met dat impressionante aantal hebben ze een plaatsje in het Guiness World Records Book vast.

De regels voor de springers waren duidelijk: knieën samen en opgetrokken, armen rond de knieën. En dan aftellen. Klinkt simpel, maar in werkelijkheid was er bijna een uur nodig vooraleer iedereen mocht springen! Maar met de eerste sprong waren ze er al, onder keurend oog van een ‘official’ van Guiness World Records!

“We hebben hier de voorbije maanden heel veel vernieuwd, dit is de perfécte manier om dat onder de aandacht te brengen. Hoe zalig dat dit gelukt is. Op naar de volgende 10 jaar Rozebroeken!”, klinkt het bij centrummanager Thomas De Vetter aan de Vlaamse pers.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Ontdek meer