'Harry Potter'-acteur Tom Felton komt met boek

Dieter Blarinckx-30 mei 2022 om 15:35

De Britse acteur Tom Felton, vooral bekend van zijn rol als Draco Malfoy in de 'Harry Potter'-films, lanceert binnenkort zijn eerste eigen boek. Dat maakte de 34-jarige acteur zelf bekend.

In ‘Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard’ deelt hij zijn ervaringen met het spelen van de rol van Draco Malfoy in ‘Harry Potter’, het omgaan met het in de schijnwerpers staan op jonge leeftijd en het creëren van relaties met collega’s op set.

"Sprekend met grote openhartigheid en zijn kenmerkende humor, deelt Tom zijn ervaring met het opgroeien als onderdeel van de tovenaarswereld, terwijl hij ook probeert te navigeren door de Dreuzelwereld. Hij vertelt verhalen over zijn eerste dagen in het vak, zoals zijn eerste acteerklus waar hij werd vergeleken met acteur Macaulay Culkin en zijn auditie voor ‘Harry Potter’, waar hij verzweeg hoe goed hij de boeken kende waar de film op gebaseerd was (helemaal niet!)…” klinkt het in de synopsis van het boek.

Het boek zal vanaf 13 oktober verkrijgbaar zijn. Check zijn aankondiging hier:

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Ontdek meer