'Harry Potter'-acteur Tom Felton komt met boek

Dieter Blarinckx-30 mei 2022 om 15:35

De Britse acteur Tom Felton, vooral bekend van zijn rol als Draco Malfoy in de 'Harry Potter'-films, lanceert binnenkort zijn eerste eigen boek. Dat maakte de 34-jarige acteur zelf bekend.

In ‘Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard’ deelt hij zijn ervaringen met het spelen van de rol van Draco Malfoy in ‘Harry Potter’, het omgaan met het in de schijnwerpers staan op jonge leeftijd en het creëren van relaties met collega’s op set.

"Sprekend met grote openhartigheid en zijn kenmerkende humor, deelt Tom zijn ervaring met het opgroeien als onderdeel van de tovenaarswereld, terwijl hij ook probeert te navigeren door de Dreuzelwereld. Hij vertelt verhalen over zijn eerste dagen in het vak, zoals zijn eerste acteerklus waar hij werd vergeleken met acteur Macaulay Culkin en zijn auditie voor ‘Harry Potter’, waar hij verzweeg hoe goed hij de boeken kende waar de film op gebaseerd was (helemaal niet!)…” klinkt het in de synopsis van het boek.

Het boek zal vanaf 13 oktober verkrijgbaar zijn. Check zijn aankondiging hier:

Zien: zo onthulde Hanne haar babynieuws aan Julia en Marthe

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:46

K3-tje Hanne Verbruggen maakte vorige week bekend dat ze bevallen is van een gezond zoontje Julien. Op de sociale media van VTM en K3 werd nu een video gepost waarin Hanne haar zwangerschap onthult aan Julia en Marthe.

“Ik ben zwanger!” 😍 Hoe schattig is de reactie van tante Marthe en tante Julia op het zwangerschapsnieuws van Hanne? 🤰🧡”, luidt het in de caption van de video.

De hartverwarmende video werd gepost op de kanalen van zowel VTM als K3 en geven een voorsmaakje van de docu die Hanne, Marthe en Julia een jaar volgt als de “nieuwe K3”.

'K3, één jaar later' zal vanaf zaterdag te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Check de video hier:

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Ontdek meer