Bestel nog snel je tickets voor Dance D-Vision 2022!

Sofie Verbeeck-30 mei 2022 om 15:00

Wie nog tickets wilt voor het Dance D-Vision 2022 festival moet snel zijn! Morgenavond eindigt de tweede ticketwave van het festival in Zottegem dat doorgaat op 5, 6 en 7 augustus.

Het festival in Zottegem heeft een line up om u tegen te zeggen. Met internationale topper Craig David feest je tot laat in de nacht op de beste hits. Daarnaast zal er ook een TAGMAG stage zijn met niemand minder dan De Bromeo's, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Michael Amani en nog anderen om het dak er af te blazen!

Wil jij dit zomerse festival ook niet missen? Dan is het nu je kans om tickets te reserveren via de website, want vanaf 1 juni worden de ticketprijzen duurder!

Kendrick Lamar en Travis Scott naar hiphopfestival Rolling Loud

Karen Luiken-06 december 2022 om 16:06

Kendrick Lamar en Travis Scott zijn de eerste twee headliners die zijn bevestigd voor Rolling Loud. Het internationaal bekende festival vindt dit keer in Rotterdam Ahoy plaats, in het weekend van 30 juni en zaterdag 1 juli.

Afgelopen jaar trakteerde de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud hiphopliefhebbers al op een indrukwekkende line-up in samenwerking met WOO HAH! Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Rotterdam Ahoy onder de noemer Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Het festival telt in het totaal vier podia, waarbij fans zowel indoor als outdoor naar de beste hiphopmuziek kunnen luisteren. Kendrick Lamar komt op vrijdag 30 juni langs als headliner. Een dag later is het de beurt aan Travis Scott. Andere namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes voor het feest gaan op zaterdag 10 december in de verkoop via de website van Rolling Loud Rotterdam.

Sint: "ALLEMAAL SCHEEFPOEPERS!"

Simon Smetryns-06 december 2022 om 15:29

Sinterklaas kwam langs op eens feest in ZUCO Roosdaal. Als je er jouw stoute verhalen vertelde kreeg je een gratis goodiebag!

Ontdek meer