Man kijkt ruim 1000 films tijdens coronalockdown

Karen Luiken-30 mei 2022 om 15:44- Foto:

Photo by Felix Mooneeram on Unsplash

Het coronavirus gaat de wereld over, je raakt je baan kwijt en zit in lockdown. De Britse Phil Watts maakte het net als vele andere mensen mee en besloot er het beste van te maken. Hij ging zijn hobby uitoefenen: films kijken. En flink ook. In een jaar tijd keek hij er meer dan duizend!

Phil werkte bij een houtbewerkingsbedrijf toen hij in november 2020 werd ontslagen. Veel kon hij vanwege de eerste coronalockdown niet doen en dus besloot hij een filmmarathon te houden. Een marathon die uiteindelijk een jaar lang heeft geduurd en waarbij 1.028 verschillende titels de revue passeerden. Van ‘James Bond’ tot ‘Star Trek’ en ‘Fast and Furious’.

“In maart had ik al drie- tot vierhonderd films gezien en ik dacht dat ik er in een jaar tijd misschien wel duizend zou kunnen kijken”, zegt Phil volgens BBC. Zijn gedachte werd werkelijkheid: op 28 december 2021 bekeek hij zijn duizendste film. “Er waren dagen dat ik er geen keek, maar er waren ook dagen waarop ik er zeven zag.”

Hoewel Phil vaak laat opbleef om naar een goede horror te kijken en zijn slaappatroon daardoor verstoord werd, heeft zijn hobby niet al te veel invloed op zijn leven gehad. “Sommige mensen gaan joggen of lezen een boek, maar ik kijk films voor afleiding.”

De vrouw van de man vond het allemaal prima. “Ze was in de tuin terwijl ik binnen zat”, vervolgt Phil. “We hebben een compleet andere smaak in films. We hebben er een paar samen gekeken, maar meestal liet ze me gewoon mijn gang gaan.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer