De leukste pauzes voor tijdens de blok!

Sofie Verbeeck-30 mei 2022 om 14:00- Foto:

Photo by Mindspace Studio on Unsplash

Het is een misschien een cliché maar al die experts hebben gelijk als ze zeggen dat je voldoende pauze moet nemen tijdens de blok. Dit is dus jouw moment om eindelijk die welverdiende pauze te nemen. Lees hieronder de leukste manieren om even te ontspannen!

Photo by Avi Naim on Unsplash

Een warme knuffel van je liefste viervoeter kan wonderen doen!

Photo by Steph Q on Unsplash

Ga eventjes vijf minuutjes chillen in de tuin en geniet van de rust. Daarna kan je weer met een fris hoofd verder studeren.

Even sporten is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken én het is ook nog eens gezond, win-winsituatie!

Sociaal contact tijdens de blok is erg belangrijk! Zet je daarom af en toe aan tafel met je mama of broer en praat even over de banaalste dingen.

Kruip even de keuken in en maak een gezonde maaltijd, want zoals ze zeggen: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Ben je in chill-modus? Kijk dan een korte aflevering van je favoriete serie, denk bijvoorbeeld aan Friends! Gewoon 20 minuutjes lachen met de domme opmerkingen van Joey en het sarcasme van Chandler.

Soms kan het ook even deugd doen om gewoon 5 minuten lang mee te brullen met je favoriete liedjes!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer