De leukste pauzes voor tijdens de blok!

Sofie Verbeeck-30 mei 2022 om 14:00- Foto:

Photo by Mindspace Studio on Unsplash

Het is een misschien een cliché maar al die experts hebben gelijk als ze zeggen dat je voldoende pauze moet nemen tijdens de blok. Dit is dus jouw moment om eindelijk die welverdiende pauze te nemen. Lees hieronder de leukste manieren om even te ontspannen!

Photo by Avi Naim on Unsplash

Een warme knuffel van je liefste viervoeter kan wonderen doen!

Photo by Steph Q on Unsplash

Ga eventjes vijf minuutjes chillen in de tuin en geniet van de rust. Daarna kan je weer met een fris hoofd verder studeren.

Even sporten is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken én het is ook nog eens gezond, win-winsituatie!

Sociaal contact tijdens de blok is erg belangrijk! Zet je daarom af en toe aan tafel met je mama of broer en praat even over de banaalste dingen.

Kruip even de keuken in en maak een gezonde maaltijd, want zoals ze zeggen: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Ben je in chill-modus? Kijk dan een korte aflevering van je favoriete serie, denk bijvoorbeeld aan Friends! Gewoon 20 minuutjes lachen met de domme opmerkingen van Joey en het sarcasme van Chandler.

Soms kan het ook even deugd doen om gewoon 5 minuten lang mee te brullen met je favoriete liedjes!

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer