De leukste pauzes voor tijdens de blok!

Sofie Verbeeck-30 mei 2022 om 14:00- Foto:

Photo by Mindspace Studio on Unsplash

Het is een misschien een cliché maar al die experts hebben gelijk als ze zeggen dat je voldoende pauze moet nemen tijdens de blok. Dit is dus jouw moment om eindelijk die welverdiende pauze te nemen. Lees hieronder de leukste manieren om even te ontspannen!

Photo by Avi Naim on Unsplash

Een warme knuffel van je liefste viervoeter kan wonderen doen!

Photo by Steph Q on Unsplash

Ga eventjes vijf minuutjes chillen in de tuin en geniet van de rust. Daarna kan je weer met een fris hoofd verder studeren.

Even sporten is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken én het is ook nog eens gezond, win-winsituatie!

Sociaal contact tijdens de blok is erg belangrijk! Zet je daarom af en toe aan tafel met je mama of broer en praat even over de banaalste dingen.

Kruip even de keuken in en maak een gezonde maaltijd, want zoals ze zeggen: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Ben je in chill-modus? Kijk dan een korte aflevering van je favoriete serie, denk bijvoorbeeld aan Friends! Gewoon 20 minuutjes lachen met de domme opmerkingen van Joey en het sarcasme van Chandler.

Soms kan het ook even deugd doen om gewoon 5 minuten lang mee te brullen met je favoriete liedjes!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Ontdek meer