De leukste pauzes voor tijdens de blok!

Sofie Verbeeck-30 mei 2022 om 14:00- Foto:

Photo by Mindspace Studio on Unsplash

Het is een misschien een cliché maar al die experts hebben gelijk als ze zeggen dat je voldoende pauze moet nemen tijdens de blok. Dit is dus jouw moment om eindelijk die welverdiende pauze te nemen. Lees hieronder de leukste manieren om even te ontspannen!

Photo by Avi Naim on Unsplash

Een warme knuffel van je liefste viervoeter kan wonderen doen!

Photo by Steph Q on Unsplash

Ga eventjes vijf minuutjes chillen in de tuin en geniet van de rust. Daarna kan je weer met een fris hoofd verder studeren.

Even sporten is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken én het is ook nog eens gezond, win-winsituatie!

Sociaal contact tijdens de blok is erg belangrijk! Zet je daarom af en toe aan tafel met je mama of broer en praat even over de banaalste dingen.

Kruip even de keuken in en maak een gezonde maaltijd, want zoals ze zeggen: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Ben je in chill-modus? Kijk dan een korte aflevering van je favoriete serie, denk bijvoorbeeld aan Friends! Gewoon 20 minuutjes lachen met de domme opmerkingen van Joey en het sarcasme van Chandler.

Soms kan het ook even deugd doen om gewoon 5 minuten lang mee te brullen met je favoriete liedjes!

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer