Shirtloze foto's op Tinder zijn geen goed idee, zegt onderzoek

Karen Luiken-30 mei 2022 om 15:46- Foto:

Photo by John Fornander on Unsplash

Vraag je jezelf meerdere malen per week af waarom het jou niet lukt om de ware liefde te vinden, ondanks alle pogingen die je op Tinder hebt gedaan? Misschien ligt het aan je profielfoto. Onze tip: deel vooral geen afbeeldingen waarop je shirtloos te zien bent. Die werken volgens een nieuw onderzoek heel averechts.

Voor de studie ‘Putting a sexy self forward on Tinder: what do viewers think about sexualized white men?’ kregen studenten een reeks Tinder-profielen te zien. Sommigen zagen accounts van ‘geseksualiseerde’ mannen die geen shirt droegen en interesse hadden in seksuele contacten, anderen zagen ‘niet-geseksualiseerde’ mannen die volledig gekleed waren en vooral op zoek waren naar een relatie.

Uit de resultaten is gebleken dat de gespierde, shirtloze mannen minder populair waren dan de andere groep. “Vrouwen reageren negatief op mannen met een sexy datingprofiel”, vertelt onderzoeker JoAnna Dieker tegen Psypost. “Een sexy presentatie op een datingprofiel is misschien niet de beste keuze voor mannen die een positieve indruk willen maken op vrouwen.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer