Bezoeker Louvre valt Mona Lisa aan met taart

Sofie Verbeeck-30 mei 2022 om 09:00- Foto:

Photo by @lukeXC2002

Afgelopen zondag heeft een bezoeker van het Louvre het wereldberoemde schilderij de Mona Lisa aangevallen. De man was verkleed als oude vrouw in een rolstoel en gooide een stuk taart naar het schilderij. Het kunstwerk bleef gelukkig beschermd dankzij een glazen vitrine.

Volgens bezoekers probeerde de man eerst de vitrine kapot te maken maar toen dat niet lukte, gooide hij een stuk taart naar de Mona Lisa. Het werk van kunstenaar Leonardo da Vinci bleef gelukkig beschermd. Security nam de man mee naar buiten maar dat was niet zonder geroep en getier.

In een filmpje van omstaanders is te zien hoe de man meerdere keren roept dat we moeten denken aan de aarde. Wat de intenties van de man exact waren, is niet duidelijk. Het Parijse museum heeft voorlopig ook nog niet gereageerd op het incident.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer