Derde 'De Familie Claus'-film in de maak!

Karen Luiken-30 mei 2022 om 06:17

Ook al duurt het nog 209 voordat de feestdagen aanbreken, Netflix komt nu alvast in de kerstsferen. De streamingsdienst is gestart met de opnames van de derde film in de ‘Familie Claus’-reeks!

Het nieuwe verhaal gaat opnieuw over Jules en zijn opa. Als er een familievakantie wordt georganiseerd tijdens de feestperiode, slaat de schrik bij de twee flink toe. Het duo is namelijk verantwoordelijk voor het afleveren van alle kerstcadeaus en er zit voor hen dan ook niets anders op dan vanuit het hotel te opereren. Omdat Jules om die reden vaak weg is, begint zijn zusje Noor hem te missen en wordt hij gevolgd. Overal en in alles wat hij doet. Met als gevolg dat Noor de geheime kerstwereld ontdekt.

Voor de cast keren verschillende vertrouwde namen terug, zoals Pommelien Thijs, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Mo Bakker, Jan Decleir en Sien Eggers. De film verschijnt eind 2022 op Netflix.

Emma Roberts gecast in spin-off 'Spider-Man'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:45

Goed nieuws voor de fans van Emma Roberts, want er werd net bekendgemaakt dat ze gecast is in 'Madame Web', een spin-off van de 'Spider-Man'-franchise!

Roberts vervoegt dus Dakota Johnson en Sydney Sweeney als hoofdcast van de opkomende Marvelfilm 'Madame Web'.

In de stripverhalen van Marvel is Madame Web een oudere vrouw met myasthenia gravis, een ziekte waardoor ze levenslang aan een levenshulpapparaat hangt. Dat apparaat heeft de vorm van een spinnenweb.

Voorlopig is nog niet geweten of de film zou focussen op de oudere versie van het personage, of ze met Dakota Johnson als hoofdrolspeelster een meer jongere versie zullen neerzetten.

De film zou eind 2023 in de zalen te zien zijn.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

Ontdek meer