Zien: eerste trailer van tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch'

Nico De Greef-29 mei 2022 om 21:19

Disney heeft op de laatste dag van Star Wars Celebration de eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen van 'Star Wars: The Bad Batch' vrijgegeven. Tijdens het fan-event werd tevens bekend gemaakt wanneer fans naar het vervolgseizoen kunnen kijken: de serie arriveert namelijk in de herfst al op Disney+.

'Star Wars: The Bad Batch' is een geanimeerde spin-off serie van het populaire 'Star Wars: The Clone Wars' en volgt de avonturen van een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die hun eigen plek in een steeds veranderd sterrenstelsel proberen te zoeken.

Het eerste seizoen van de reeks verscheen vorig jaar op Disney+ en werd op korte tijd een grote hit onder menig Star Wars-fans, waardoor Disney ook snel een tweede seizoen bestelde. Ongeveer een jaar later is nu bekend wanneer we naar dat nieuwe seizoen kunnen kijken: dat zal al vanaf de herfst kunnen. Een exacte datum wist Disney echter nog niet te vertellen.

Ondanks dat we nog een paar maanden geduld zullen moeten hebben, heeft Disney gelukkig wel een pijnstiller bedacht die het wachten wat meer draagzamer moet maken: want fans kunnen vandaag al de eerste beelden van het nieuwe seizoen bekijken.

In de beelden is onder meer te zien dat de serie een kleine tijdsprong heeft gemaakt; Omega ziet er een beetje ouder uit en ook de uniformen van de Bad Batch hebben een flinke transformatie ondergaan. Emperor Palpatine zal daarnaast ook een grotere rol gaan spelen in het nieuwe seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Netflix lost trailer voor het derde seizoen van 'Bridgerton'

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 14:07

Dearest gentle reader, Lady Whistledown is making her return! Netflix heeft zojuist de trailer gedropt voor het nieuwste seizoen van Bridgerton, waarin fans al een sneak peek krijgen van het prille liefdesgeluk van Penelope Featherington en Colin Bridgerton.

Waar in het vorige seizoen Anthony Bridgerton centraal stond, zal het verhaal deze keer rond Colin en Penelope draaien. Volgens de officiële synopsis van seizoen 3 op Netflix is Penelope eindelijk klaar om haar langdurige verliefdheid op Colin achter zich te laten. Maar dat betekent niet dat ze niet meer openstaat voor liefde. Nee, Penelope heeft besloten dat het tijd is om te trouwen - en het liefst met iemand die haar de vrijheid geeft om haar geheime leven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van de bemoeizuchtige ogen van haar moeder en zussen.

Het langverwachte derde seizoen van de kostuumdrama wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Het eerste deel staat gepland voor 16 mei 2024, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024.

Ontdek meer