Zien: eerste trailer van tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch'

Nico De Greef-29 mei 2022 om 21:19

Disney heeft op de laatste dag van Star Wars Celebration de eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen van 'Star Wars: The Bad Batch' vrijgegeven. Tijdens het fan-event werd tevens bekend gemaakt wanneer fans naar het vervolgseizoen kunnen kijken: de serie arriveert namelijk in de herfst al op Disney+.

'Star Wars: The Bad Batch' is een geanimeerde spin-off serie van het populaire 'Star Wars: The Clone Wars' en volgt de avonturen van een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die hun eigen plek in een steeds veranderd sterrenstelsel proberen te zoeken.

Het eerste seizoen van de reeks verscheen vorig jaar op Disney+ en werd op korte tijd een grote hit onder menig Star Wars-fans, waardoor Disney ook snel een tweede seizoen bestelde. Ongeveer een jaar later is nu bekend wanneer we naar dat nieuwe seizoen kunnen kijken: dat zal al vanaf de herfst kunnen. Een exacte datum wist Disney echter nog niet te vertellen.

Ondanks dat we nog een paar maanden geduld zullen moeten hebben, heeft Disney gelukkig wel een pijnstiller bedacht die het wachten wat meer draagzamer moet maken: want fans kunnen vandaag al de eerste beelden van het nieuwe seizoen bekijken.

In de beelden is onder meer te zien dat de serie een kleine tijdsprong heeft gemaakt; Omega ziet er een beetje ouder uit en ook de uniformen van de Bad Batch hebben een flinke transformatie ondergaan. Emperor Palpatine zal daarnaast ook een grotere rol gaan spelen in het nieuwe seizoen.

Ook Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclame

Karen Luiken-09 december 2022 om 07:24- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Net als Netflix komt ook Disney+ met een nieuwe abonnementsvorm. Voordeel daarvan is dat het goedkoper is, maar er is ook een nadeel: kijkers die voor het lidmaatschap kiezen, krijgen reclame te zien.

Het gaat om vier minuten reclame per uur. Stoort jou dat niet? Dan kun je voor het goedkopere abonnement kiezen waar je waarschijnlijk zo’n zeven euro per maand voor gaat betalen. Het lidmaatschap is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. De reclamevrije abonnementen gaan per maand drie euro duurder worden.

Netflix heeft het goedkopere abonnement met reclame eerder al aangekondigd. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Ontdek meer