Zien: eerste trailer van tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch'

Nico De Greef-29 mei 2022 om 21:19

Disney heeft op de laatste dag van Star Wars Celebration de eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen van 'Star Wars: The Bad Batch' vrijgegeven. Tijdens het fan-event werd tevens bekend gemaakt wanneer fans naar het vervolgseizoen zullen kunnen kijken: de serie arriveert namelijk in de herfst al op Disney+.

'Star Wars: The Bad Batch' is een geanimeerde spin-off serie van het populaire 'Star Wars: The Clone Wars' en volgt de avonturen van een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die hun eigen plek in een steeds veranderd sterrenstelsel proberen te zoeken in de nasleep van de kloonoorlog.

Het eerste seizoen van de reeks verscheen vorig jaar op Disney+ en werd op korte tijd een grote hit onder menig Star Wars-fans, waardoor Disney al snel een tweede seizoen bestelde. Ongeveer een jaar later is nu bekend wanneer we naar dat nieuwe seizoen kunnen kijken: dat zal al vanaf de herfst kunnen. Een exacte datum wist Disney echter nog niet te vertellen.

Ondanks dat we nog een paar maanden geduld zullen moeten hebben, heeft Disney gelukkig wel een oplossing bedacht die het wachten wat meer draagzamer moet maken: want fans kunnen vandaag al de eerste beelden van het nieuwe seizoen bekijken.

In de beelden is onder meer te zien dat de serie een kleine tijdsprong heeft gemaakt; Omega ziet er een beetje ouder uit en ook de uniformen van de Bad Batch hebben een flinke transformatie ondergaan. Emperor Palpatine zal daarnaast ook een grotere rol gaan spelen in het nieuwe seizoen.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer