Netflix dropt nieuwe trailer van 'The Kissing Booth 3'

Karen Luiken-07 juli 2021 om 11:45

​We kunnen niet wachten tot de zomervakantie aanbreekt. Ten eerste omdat we dan volop van de zon, cocktails en vrije tijd mogen genieten. Maar er is ook een andere reden waarom we reikhalzend uitkijken naar de komende weken: ‘The Kissing Booth 3’ wordt eindelijk gereleased. In aanloop naar de magische lanceringsdatum van 11 augustus deelt Netflix nu alvast een nieuwe trailer.

De eerste film in de reeks kwam in 2018 uit, de tweede volgde in 2020. Omdat beide een groot succes waren, was het slechts een kwestie van tijd voor de derde zou komen. Deze zomer is het zover en dat betekent dat Elle, Lee en Noah binnenkort hun rentree maken. Hun verhaal gaat verder waar het vorige gebleven is.

Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Wiens hart breekt Elle in het slot van 'The Kissing Booth'-trilogie?

Nieuwe Disney-films alleen in bioscopen in première

Karen Luiken-11 september 2021 om 06:43

Disney heeft het afgelopen jaar meerdere films zowel in de bioscoop als via de streamingsdienst Disney+ in première laten gaan. De kans is echter klein dat het bedrijf die opzet doorzet. Het heeft laten weten nieuwe titels de rest van het jaar alleen nog maar op het witte doek een première te willen geven.

Corona zorgde er lange tijd voor dat cinema’s de deuren gesloten moesten houden of slechts een beperkt aantal bezoekers toe konden laten. Voor Disney zat er daarom niets anders op dan nieuwe films tegelijkertijd in bioscopen als op haar streamingsdienst te laten verschijnen. Dat gebeurde onder meer met ‘Black Widow’, ‘Cruella’ en ‘Jungle Cruise’.

Bij films als ‘Eternals’, ‘The Last Duel’, ‘West Side Story’ en ‘The King’s Man’ gaat Disney het helemaal anders doen. Die titels zullen volgens NU.nl eerst 45 dagen op het witte doek te zien zijn voor ze online worden gegooid. De animatiefilm ‘Encanto’ krijgt eind november ook een bioscooprelease, maar doet er iets minder lang over om naar Disney+ te komen. Vanwege kerst verschijnt het pareltje na 30 dagen al op de streamingsdienst.

(Photo by pan xiaozhen on Unsplash)

Deze 'Guardians'-acteur stopt bij Marvel

Dieter Blarinckx-09 september 2021 om 05:27

Acteur Dave Bautista, beter bekend als Drax uit de ‘Guardians of the Galaxy’-films, heeft bekendgemaakt dat hij niet langer te zien zal zijn in Marvel-films. De eerste film in die franchise kwam uit in 2013, en het langverwachte derde deel zal uitkomen in 2023. Hij heeft dus een dikke tien jaren gewerkt voor Marvel, maar vindt dat het nu tijd is voor andere avonturen.

"We gaan het afronden. En het was een zotte rit, met pieken en dalen. Ik kijk er echt naar uit, man. De volledige Marvel-cast en uiteraard de regisseur, James Gunn, zijn echt een familie geworden voor mij. Dit is een beetje waar mijn reis begon. De cirkel is rond en ik kijk er naar uit om het af te ronden. Het is echt een bitterzoet afscheid.”

Succes Dave!

Ontdek meer