Netflix dropt nieuwe trailer van 'The Kissing Booth 3'

Karen Luiken-07 juli 2021 om 11:45

​We kunnen niet wachten tot de zomervakantie aanbreekt. Ten eerste omdat we dan volop van de zon, cocktails en vrije tijd mogen genieten. Maar er is ook een andere reden waarom we reikhalzend uitkijken naar de komende weken: ‘The Kissing Booth 3’ wordt eindelijk gereleased. In aanloop naar de magische lanceringsdatum van 11 augustus deelt Netflix nu alvast een nieuwe trailer.

De eerste film in de reeks kwam in 2018 uit, de tweede volgde in 2020. Omdat beide een groot succes waren, was het slechts een kwestie van tijd voor de derde zou komen. Deze zomer is het zover en dat betekent dat Elle, Lee en Noah binnenkort hun rentree maken. Hun verhaal gaat verder waar het vorige gebleven is.

Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Wiens hart breekt Elle in het slot van 'The Kissing Booth'-trilogie?

Ryan Reynolds start met trainen voor ‘Deadpool 3’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 11:00- Foto:

Instagram donsaladino

Na het succes van de eerste en tweede Deadpool films, is Marvel Studios nu klaar voor de opnames van 'Deadpool 3'. Opnieuw zal Ryan Reynolds de hoofdrol opzich nemen en daarom is hij alvast begonnen aan zijn 'Deadpooltraining'.

Ongeveer 6 jaar geleden kwam de allereerste Deadpool film uit in de cinema. Het verhaal over de komische superheld werd meteen een succes. Nu komt de derde film eraan en die zal opnieuw opgenomen worden met Ryan Reynolds. Hij laat weten dat hij al volop bezig is aan zijn 'Deadpooltraining'.

Lady Gaga wordt Harley Quinn in 'Joker 2'

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram Lady Gaga

Na het grote succes in 2019 van 'Joker' met de fantastische hoofdrolspeler Joaquin Phoenix, kon het natuurlijk niet anders dan dat er een vervolg zou komen. In de vervolgfilm 'Joker: Folie à Deux' krijgt Lady Gaga de rol van Harley Quinn.

We wisten al een tijdje dat de House of Gucci-actrice in onderhandeling was over de vrouwelijke hoofdrol, maar gisteren heeft Lady Gaga zelf het nieuws bevestigd via Twitter. Ze maakte het duidelijk aan de hand van een teaser van de vervolgfilm 'Joker: Folie à Deux'.

Ontdek meer