Harry Styles doneert aan organisatie voor strenge wapenwetgeving

Karen Luiken-29 mei 2022 om 08:18

Harry Styles doneert de opbrengst van zijn ‘Love On Tour’ aan Everytown for Gun Safety Support Fund, een organisatie die zich inzet voor verantwoord wapenbezit in de Verenigde Staten. De zanger heeft daartoe besloten nadat er afgelopen week een dodelijke schietpartij plaatsvond op een school in het Texaanse Uvalde.

“Net als jullie ben ik heel erg aangedaan door de schietpartijen in Amerika, waaronder de meest recente op de basisschool in Uvalde”, schrijft Harry op Instagram. “We zullen tijdens onze tour door Noord-Amerika samenwerken met Eyetown, een organisatie die zich inzet voor het beëindigen van wapengeweld.”

De schietpartij waar Harry het in het bijzonder over heeft, vond dinsdag plaats op de Robb Elementary School in Texas. Een 18-jarige schutter opende daar het vuur en bracht negentien kinderen en twee leraren om het leven.

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Ontdek meer