Alexis Bledel keert niet terug naar 'The Handmaid's Tale'

Karen Luiken-29 mei 2022 om 08:08

Alexis Bledel keert niet terug voor het vijfde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale. De actrice heeft besloten ermee te stoppen, meldt Variety.

Al sinds de start van ‘The Handmaid’s Tale’ is Alexis in de serie te zien als het personage Emily. Vier seizoenen lang speelde ze een belangrijke rol, maar nu houdt ze het voor gezien. “Na lang nadenken heb ik besloten dat ik afstand moet doen van ‘The Handmaid’s Tale’”, zegt ze in een verklaring.

Alexis is voor haar rol vier keer genomineerd geweest voor een Emmy en wist er zelfs eentje in de wacht te slepen. Afgezien van ‘The Handmaid’s Tale’ kunnen fans haar ook kennen van ‘Gilmore Girls’, ‘Mad Men’ en ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’.

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer