EA onthult eerste teaser van 'Star Wars Jedi: Survivor'

Nico De Greef-28 mei 2022 om 06:52

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben tijdens Star Wars Celebration de eerste teaser trailer getoond van hun aankomende video game Star Wars Jedi: Survivor, de sequel en direct vervolg op het succesvolle Star Wars Jedi: Fallen Order. De nieuwe game moet uitkomen ergens in de loop van 2023.

In 2019 werden Star Wars-fans verrast met de release van de video game 'Star Wars Jedi: Fallen Order', waarin de speler in de huid kruipt van de Jedi Padawan Cal Kestis en op de vlucht moet slaan voor de Empire en diens dodelijke Inquisitors na Order 66.

Eerder dit jaar kondigde EA aan dat een sequel van de game in de maak is en gisterenavond tijdens Star Wars Celebration werd eindelijk de eerste teaser trailer daarvan gedropt.

De sequel heeft de naam 'Star Wars Jedi: Survivor' meegekregen en speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit de originele game af. Hoewel op dit moment nog maar weinig bekend is over het verhaal, laat de teaser wel zien dat minstens Cal en zijn droid BD-1 opnieuw van de partij zullen zijn. Verder zien we ook een Imperial senator (de Pau'an alien die we voortdurend horen praten in de trailer) op de planeet Coruscant met de lightsaber van Cal in zijn bezit, een mysterieuze nieuwe dark sider met wie onze jonge held het aan de stok krijgt, maar wiens identiteit we niet kennen, en een vooralsnog even onbekende figuur in een bactatank.

Wat dit allemaal te betekenen heeft en wie deze karakters zijn, is voorlopig allemaal nog wat onduidelijk, en we kunnen dan ook niet wachten om meer te leren over de game in de komende maanden. 'Star Wars Jedi: Survivor' staat gepland voor release in 2023 voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer