Welk mannelijk personage uit 'Stranger Things' ben jij?

Karen Luiken-29 mei 2022 om 08:51

Eindelijk! Het nieuwe seizoen van 'Stranger Things' staat online. Tijd dus om erachter te kijken welk mannelijk personage jij bent: Dustin, Mike of Steve.

TEST: Welke EOTB all star ben jij?

Karen Luiken-08 april 2024 om 15:29

Eindelijk, het is zover. Het langverwachte all star-seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' is van start gegaan. Het programma zit vol oud-deelnemers, zoals Ivory, Michelle, Maxim, Shirley, Luca, Elias, Ayleen en Yara-Nour. Benieuwd op wie jij het meest lijkt? Doe de test!

Breinbreker: je hebt 20/20 zicht als je deze oplost

Joyce Vander Auwera-03 april 2024 om 13:00- Foto:

Supplied

Spring de lente in met deze uitdagende breinbreker die je visuele scherpte op de proef stelt. Je enige taak? Het ontbrekende bloemblaadje vinden tussen een zee van bloemen in deze kleurrijke collage.

Als je denkt dat je ogen scherp genoeg zijn voor de klus, dan is deze puzzel precies wat je nodig hebt. Bereid je voor op een hersenkraker die je gegarandeerd aan het denken zal zetten.

Nu de lente officieel is begonnen - met warmer weer, verschoven klokken en het einde van Pasen - is er geen betere manier om het seizoen te vieren dan met een lente inspired uitdaging.

Samengesteld door Idealo, zal deze lastige puzzel onthullen of je 20/20 zicht hebt of dat je misschien een bezoekje aan de opticien moet overwegen. Ben je er klaar voor? Laten we beginnen...

Supplied

Bekijk bovenstaande afbeelding van de felgekleurde bloemen. Je enige doel? Het bloemblaadje vinden dat eruit springt door zijn afwezigheid.

Geen aanwijzingen van onze kant, but no stress: je hebt alle tijd van de wereld. En niet valsspelen! We willen dat je plezier hebt en je geest uitdaagt terwijl je op zoek gaat naar dat eigenzinnige bloemblaadje, succes.

Heb je toch al opgegeven? Kijk hieronder voor het antwoord.

Supplied

Ontdek meer