Elizabeth Olsen steunt Scarlett Johansson tegen Disney

Dieter Blarinckx-24 augustus 2021 om 07:12

De Amerikaanse actrice Elizabeth Olsen, beter bekend als Wanda in het Marvel Cinematic Universe, heeft zich openlijk uitgesproken over de rechtszaak die Scarlett tegen Disney aanging.

“Toen ik dat las dacht ik: wat goed van je Scarlett. Ik vond het zo stoer van haar toen ik dat zag. Als het op acteurs en hun salaris aankomt, dan gaat het uiteindelijk gewoon om contracten. Dus het staat in je contract of het staat er niet", vertelde ze openlijk aan het Amerikaanse magazine Vanity Fair.

Scarlett heeft Disney aangeklaagd omdat haar nieuwste film ‘Black Widow’ tegelijkertijd in de bioscoop en op Disney+ te zien is. Hierdoor liep ze veel geld mis aangezien ze ook bonussen krijgt bij een hoge opbrengst in de bioscoop.

Ook Marvel-collega Dave Bautista van ‘Guardians of the Galaxy’ deelde een grappige tweet over de hele commotie:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer