'Elden Ring' krijgt eindelijk nieuwe trailer én releasedatum

Nico De Greef-11 juni 2021 om 17:46

Fans van de Japanse game-ontwikkelaar FromSoftware hebben erg veel geduld moeten hebben. Na twee jaar complete stilte die volgde op de eerste teaser trailer, hebben Bandai Namco Entertainment en FromSoftware eindelijk de eerste echte in-game beelden van Elden Ring getoond. Als kers op de taart werd ook de releasedatum van de game bekend gemaakt: vanaf 21 januari 2022 kunnen we zelf aan de slag met de game.

Elden Ring is het nieuwe aankomende actie-rollenspel van Hidetaka Miyazaki en fantasy-schrijver George R.R. Martin (bekend van de Game of Thrones-boekenreeks) en speelt zich af in een duistere en gebroken wereld genaamd de Lands Between waarin een zekere Queen Marika the Eternal de scepter zwaait. Door het verbrijzelen van de Elden Ring, een mysterieuze krachtbron die de Erdtree (de reusachtige gloeiende boom in de trailer) beschermt, heerst er oorlog in het land. Zes corrupte halfgoden zijn in het bezit van de scherven van de Elden Ring gekomen en zorgen voor problemen. Als speler treedt je in de voetsporen van een Tarnished, een banneling die terugkeert naar de Lands Between om een Elden Lord te worden en de scherven van de Elden Ring terug te claimen.

Elden Ring is de grootste en meest ambitieuze game van FromSoftware tot op heden. De game combineert zowat alles wat fans in vorige souls-games zo geweldig vonden en voegt daarbij ook nog een heleboel nieuwe elementen toe.

Check hieronder de nieuwe trailer voor Elden Ring:

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer