Bestel tijdens je examens je cursus via Deliveroo!

Sofie Verbeeck-27 mei 2022 om 09:00

Vanaf nu is het gedaan met naar het copycenter rennen om nog snel je samenvatting of cursus te printen. Deliveroo is je redder in nood want zij brengen het gewoon tot aan je deur! Vanaf maandag 30 mei kan je in Gent en Brussel je cursus tot aan je deur laten leveren dankzij de pop-up copy shop van Deliveroo.

Voor amper €5 kan jij je cursus laten leveren via Deliveroo.be. Je stuurt gewoon eenvoudig je pdf-bestand door via mail en zij zorgen voor de levering. Daarnaast zorgt Deliveroo ook voor wat extra motivational snacks bij je bestelling om het studeren wat leuker te maken. Deliveroo got your back!

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Zie je de blok niet meer zitten? Hier is wat motivatie!

Sofie Verbeeck-20 juni 2022 om 14:00- Foto:

Photo by Siora Photography on Unsplash

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar geef de moed niet op! Zie je het even niet meer zitten? Leg je boeken dan even aan de kant en word meteen weer vrolijk van deze leuke meme's!

Ontdek meer