Liam Payne opnieuw vrijgezel

Karen Luiken-24 mei 2022 om 15:36

Liam Payne en Maya Henry zijn uit elkaar. Alweer. De twee hebben volgens People voor de tweede keer een punt achter hun verloving gezet.

Een bron meldt dat het koppel meer dan een maand geleden besloot uit elkaar te gaan. Liam en Maya werden voor het eerst in 2018 aan elkaar gekoppeld. Ze bevestigden hun relatie in 2019 en verloofden zich een jaar later.

In juni vorig jaar maakten ze een einde aan hun relatie, maar daar kwamen ze niet veel later op terug. Twee maanden na de breuk werden ze opnieuw samen gespot en in oktober verschenen ze samen op de rode loper.

Afgelopen maart zei Liam nog dat Maya nog steeds zijn verloofde was. “We zijn samen en heel gelukkig”, aldus de zanger destijds volgens People. “We zijn waarschijnlijk gelukkiger dan ooit tevoren.”

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer