Zien: eerste trailer van ‘Spider-Man: No Way Home’

Dieter Blarinckx-24 augustus 2021 om 06:57

Marvelfans, deze is voor jullie! Nadat de trailer van 'Spider-Man: No Way Home', de derde film met Tom Holland in het iconische pakje, online bleek gelekt te zijn, heeft Sony Pictures besloten 'm ook officieel te droppen.

Afgelopen nacht kreeg dus de hele wereld de eerste beelden te zien van het langverwachte vervolg op 'Spider-Man: Far From Home'.

Toen we Spidey voor het laatst zagen, werd zijn identiteit onthuld en zit hij dus flink in de nesten! In de trailer zien we hoe hij de hulp inschakelt van Doctor Strange en zo in een zot avontuur duikt.

'Spider-Man: No Way Home' zal vanaf 15 december te zien zijn in de bioscoop!

Officiële trailer 'The Next 365 Days' is gelost

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 10:09

Met smacht wordt er al maanden gewacht op de nieuwe film in de ‘356 Days’-franchise. Hoewel het eindresultaat pas over tien dagen op Netflix verschijnt, hebben we de eerste vier minuten al kunnen bewonderen. Vandaag is het tijd voor de officiële trailer.

De beelden geven fans een klein voorproefje van de derde film uit de reeks. Specifieke details worden nog even geheimgehouden, maar één ding wordt uit de trailer alvast duidelijk: Laura heeft de schietpartij overleefd en is helemaal alive & kicking. Haar pikante maar intense liefdesavontuur met Massimo kan dus gewoon verdergaan waar het gebleven is. Natuurlijk - wederom - met héél veel seks.

‘The Next 365 Days’ verschijnt op 19 augustus.

'Top Gun: Maverick' stoot 'Titanic' van de troon in Amerika

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 06:55

Groot nieuws uit Hollywood, want de allernieuwste film met Tom Cruise in de hoofdrol, 'Top Gun: Maverick' heeft 'Titanic' geklopt m.b.t. de cijfers aan de Amerikaanse box office.

Afgelopen weekend haalde de film in de VS zo'n 662 miljoen dollar binnen, waarmee hij 'Titanic' naar de achtste plaats verdrong van meest succesvolle films. 'Top Gun: Maverick' is nu ook officieel de meest succesvolle film van filmstudio Paramount.

Maar als je internationaal kijkt, blijft 'Titanic' nog steeds de koploper. Die film van James Cameron bracht wereldwijd intussen al 2,2 miljard dollar op.

'Top Gun: Maverick' speelt nu nog steeds in de bioscoop en in februari 2023 komt ook 'Titanic' even terug in de zalen!

Ontdek meer