Zien: eerste trailer van ‘Spider-Man: No Way Home’

Dieter Blarinckx-24 augustus 2021 om 06:57

Marvelfans, deze is voor jullie! Nadat de trailer van 'Spider-Man: No Way Home', de derde film met Tom Holland in het iconische pakje, online bleek gelekt te zijn, heeft Sony Pictures besloten 'm ook officieel te droppen.

Afgelopen nacht kreeg dus de hele wereld de eerste beelden te zien van het langverwachte vervolg op 'Spider-Man: Far From Home'.

Toen we Spidey voor het laatst zagen, werd zijn identiteit onthuld en zit hij dus flink in de nesten! In de trailer zien we hoe hij de hulp inschakelt van Doctor Strange en zo in een zot avontuur duikt.

'Spider-Man: No Way Home' zal vanaf 15 december te zien zijn in de bioscoop!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Releasedatum en titel nieuwe ‘Fantastic Beasts’ bekend!

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 15:47

Potterheads, opgelet! Warner Bros., de studio achter 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts', heeft de titel en releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe derde film in de 'Fantastic Beasts'-franchise!

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', zo zal het nieuwe hoofdstuk in de magische franchise heten. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we eindelijk wat verder inzoomen op de geheimen van Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) en dat al vanaf 15 april 2022!

Helaas is er verder nog bitter weinig bekend over de nieuwe prent, dus blijf zeker tuned voor magische updates!

Ontdek meer