Vanessa Hudgens gaat MTV Movie Awards presenteren

Karen Luiken-24 mei 2022 om 05:38

Vanessa Hudgens is dit jaar verantwoordelijk voor de presentatie van de MTV Movie & TV Awards. Dat nieuws maakt de actrice zelf bekend via social media.

Net zoals ieder ander jaar maken films en series ook dit jaar weer kans op felbegeerde prijzen tijdens de uitreiking van de awards. De nieuwste ‘Spider-Man’ is een van de vele genomineerden, net als ‘Euphoria’, ‘The Batman’ en ‘Squid Game’. Maar ook ‘Selling Sunset’, ‘RuPaul’s Drag Race’ en ‘The Masked Singer’ maken kans op een award.

Op zondag 5 juni wordt duidelijk welke titels er met een prijs vandoor gaan. Dan worden de MTV Movie & TV Awards live vanuit Los Angeles uitgezonden.

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer