Adele behoort tot meest invloedrijke personen

Karen Luiken-24 mei 2022 om 05:29

In de lijst van de honderd meest invloedrijke personen, die ieder jaar door Time Magazine wordt gedeeld, is dit keer ook de naam van Adele te vinden. De zangeres wordt samen met heel veel andere vrouwen geëerd.

Over Adele wordt door James Corden gezegd dat ‘ze emoties verwoordt en beschrijft op een manier die we zelf nooit zouden kunnen’. “Ze is rauw, eerlijk en elegant tegelijk", aldus de talkshowhost in een tekst in het tijdschrift.

Andere dames die in de lijst staan, zijn Zendaya, Mary J. Blige en Oprah Winfrey. Op donderdag 9 juni wordt er tijdens een speciaal gala stilgestaan bij de prestaties van alle honderd geprezen sterren.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer