EOTB-ster Dusty blikt terug op heftig ongeluk

Karen Luiken-23 mei 2022 om 06:27

Het is nog geen jaar geleden dat Dusty uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zwaargewond raakte bij een ernstig ongeluk. Het had niet veel gescheeld of hij was er niet meer geweest. In een gesprek met RTL Boulevard blikt hij terug op die donkere tijd.

Het ongeluk gebeurde in september. Dusty reed op een scooter toen hij een harde val maakte en vervolgens in een coma terechtkwam. “Er liep bloed uit mijn oog, mijn mond en mijn oor”, aldus de realityster. “In mijn halsslagader zat een gat, dus ik was bijna dood geweest.”

Het heeft twee maanden geduurd voordat Dusty uit de coma kwam. Daarna begon zijn herstel en besloot hij nooit meer een druppel alcohol te drinken. “Omdat het gevolgen kan hebben voor mijn hersenen”, legt uit. "De dood stond voor de deur. Gelukkig ben ik er heel goed vanaf gekomen en kan ik alles nog."

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Zwangere Hanne wil gewoon blijven optreden

Karen Luiken-24 juni 2022 om 05:54

Hanne Verbruggen is momenteel zwanger van haar eerste kindje. De kleine spruit wordt in december verwacht en tot die tijd wil de K3-zangeres zo lang mogelijk blijven optreden. “Maar als het niet gaat dan moeten we oplossingen zoeken”, zegt ze in een interview met HLN.

Een week geleden kwam het heuglijke nieuws naar buiten: Hanne en haar man verwachten een baby samen. Fans vragen zich natuurlijk af wat dat betekent voor de toekomst van K3 en daar geeft Hanne nu een antwoord op. “Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten. Maar als het niet gaat of het mag gewoon niet, dan gaan we oplossingen moeten zoeken.”

Er wordt volgens de zangeres al nagedacht over die oplossingen. Maar zoals het er nu uitziet, kan Hanne naar eigen zeggen nog wel een tijdje mee. Met andere worden: dan kan ze de K3-tour waar zij, Marthe en Julia mee bezig zijn, nog in zijn geheel meepakken. “We gaan van het beste scenario uit dat we de tour gewoon kunnen afronden.”

Ontdek meer