EOTB-ster Dusty blikt terug op heftig ongeluk

Karen Luiken-23 mei 2022 om 06:27

Het is nog geen jaar geleden dat Dusty uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zwaargewond raakte bij een ernstig ongeluk. Het had niet veel gescheeld of hij was er niet meer geweest. In een gesprek met RTL Boulevard blikt hij terug op die donkere tijd.

Het ongeluk gebeurde in september. Dusty reed op een scooter toen hij een harde val maakte en vervolgens in een coma terechtkwam. “Er liep bloed uit mijn oog, mijn mond en mijn oor”, aldus de realityster. “In mijn halsslagader zat een gat, dus ik was bijna dood geweest.”

Het heeft twee maanden geduurd voordat Dusty uit de coma kwam. Daarna begon zijn herstel en besloot hij nooit meer een druppel alcohol te drinken. “Omdat het gevolgen kan hebben voor mijn hersenen”, legt uit. "De dood stond voor de deur. Gelukkig ben ik er heel goed vanaf gekomen en kan ik alles nog."

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer