Kourtney Kardashian en Travis Baker trouwen wéér

Karen Luiken-23 mei 2022 om 06:20

Kourtney Kardashian en Travis Baker zijn afgelopen weekend wéér getrouwd, dit keer in Italië en in het bijzijn van al hun vrienden en familie. Het was al de derde keer dat ze elkaar het jawoord gaven.

Het feest was het grootste tot nu toe. Kourtney en Travis hadden een kasteel in het Italiaanse Portofino uitgekozen voor hun huwelijk. Zij droeg een witte jurk van Dolce & Gabanna, hij een op maat gemaakt zwart pak van hetzelfde Italiaanse modehuis.

Kris Jenner en Kourtney’s zussen Kim, Khloé, Kendall en Kylie waren allemaal bij het uitbundige feest aanwezig. Ook haar kinderen en de kroost van Travis waren van de partij.

De lovebirds trouwden in april voor de eerste keer tijdens een onofficiële huwelijksceremonie in Las Vegas. Vorige week gaven ze elkaar legaal het jawoord in Santa Barbara.

Dansgroep Baba Yega stopt ermee

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:05

De bekende en populaire danssensatie Baba Yega stopt ermee. Het is te zeggen: de vijf huidige leden van de dansformatie stoppen. Dat werd zopas bevestigd door Studio 100.

Baba Yega brak door in ‘Belgium’s Got talent’ in 2016 en werd daarna ook overgenomen door Studio 100 in 2018. De dansgroep staat bekend om de gemaskerde performances waarbij ze het publiek keer op keer weten in te pakken met hun energieke dansmoves.

De grote bedenker achter de formatie is Sinerjey Meyfroodt, inmiddels de man van K3-tje Marthe De Pillecyn. Maar vanaf nu stopt de dansformatie er dus mee. Dat werd bekendgemaakt via Facebook en ook bevestigd door Studio 100.

“Tot vandaag waren wij bekend als Baba Yega. Maar daarna niet meer. Deze boodschap komt echt uit ons hart. Samen met onze choreograaf Sinerjey hebben we besloten om onze maskers voor eeuwig op te bergen”, klinkt het bij de boys van de groep.

Ook Studio 100 reageerde: “Het klopt dat de huidige dansers ermee ophouden. Wij vinden dat jammer want het gaat om zeer getalenteerde mensen. Baba Yega houdt niet op met bestaan, het zal op termijn anders ingevuld worden.”

Check hun afscheidsvideo hieronder:

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Ontdek meer