Zien: verliefde Hero Fiennes Tiffin in trailer 'First Love'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 08:08

De Britse acteur Hero Fiennes Tiffin, vooral bekend van zijn rol als Hardin in de 'After'-franchise, is binnenkort te zien in een nieuw romantisch drama: 'First Love'

In 'First Love' speelt Hero de rol van de 18-jarige Jim, die zijn eerste liefde Ann in zijn laatste jaar op de middelbare school leert kennen. Samen ervaren ze de ups-and-downs van een eerste liefde terwijl ze zich klaarmaken om verder te studeren aan de universiteit. Ondertussen moeten Jims ouders omgaan met de familiale gevolgen van een financiële crisis.

De trailer en releasedatum werden eerder deze week gedropt, maar helaas is nog niet geweten of de film ook bij ons in België in de bioscopen te zien zal zijn.

Check de trailer hier:

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Nieuwe actiefilm 'Civil War' op eerste plek na opening

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:03

Na vorig weekend al records te hebben verbroken in Nederland en de Verenigde Staten, blijkt ‘Civil War’ nu ook in ons land ontzettend populair. De gloednieuwe actiefilm staat na het openingsweekend op de eerste plek.

‘Civil War’ gaat over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De film is sinds 17 april in de Belgische bioscopen te zien.

Ontdek meer