Producer bevestigt: 'Pirates 6' wel degelijk in de maak!

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:39

Producer Jerry Bruckheimer, de man achter de succesvolle 'Pirates of the Caribbean'-films heeft laten weten dat een zesde deel in de franchise wel degelijk in de maak is!

De 'Pirates'-films kunnen telkens op groot succes rekenen, vooral door de geweldige combi van actie, avontuur en komedie door acteurs zoals Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Keira Knightley en Kaya Scodelario. En nu zou er dus ook al een zesde film komen in het rijtje!

Over het verhaal en de cast lost Bruckheimer nog geen woord. Wél liet hij al eerder slippen dat hij graag Margot Robbie zou casten in een van de hoofdrollen. Als ze hem vragen naar de rol van Johnny Depp, zegt hij: "Zijn toekomst binnen de franchise is nog niet bepaald...".

Stay tuned voor meer info!

Zien: Julia Roberts en George Clooney in 'Ticket to Paradise'

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 07:51

Het is al even geleden dat we Julia Roberts in een romantische komedie zagen, maar daar komt binnenkort verandering in met de hilarische romantische komedie 'Ticket to Paradise'!

George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

'Ticket to Paradise' zal deze herfst te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nieuwe 'James Bond' laat jaren op zich wachten

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:33

Het gaat nog wel even duren voordat de nieuwe ‘James Bond’-film in productie gaat. Producer Barbara Broccoli heeft in een gesprek met Deadline onthuld dat de opnames nog zeker twee jaar op zich laten wachten.

De meest recente ‘James Bond’-film ‘No Time To Die’ kwam vorig jaar uit. Acteur Daniel Crag speelt daarin voor de allerlaatste keer de hoofdrol. Er moet nu gezocht worden naar een vervanger voor hem, maar die zoektocht is volgens producer Barbara nog niet gestart.

“Nog niemand is in de running”, zegt ze. “We zijn aan het uitzoeken waar we met hem heen moeten. We praten erover. Er is nog geen script en we kunnen er pas een bedenken als we hebben besloten hoe we de volgende film gaan benaderen, want het wordt echt een heruitvinding van Bond. We moeten opnieuw uitvinden wie hij is en dat kost tijd. Ik zou zeggen dat het nog minstens twee jaar duurt voor de opnames starten.”

Ontdek meer