Producer bevestigt: 'Pirates 6' wel degelijk in de maak!

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:39

Producer Jerry Bruckheimer, de man achter de succesvolle 'Pirates of the Caribbean'-films heeft laten weten dat een zesde deel in de franchise wel degelijk in de maak is!

De 'Pirates'-films kunnen telkens op groot succes rekenen, vooral door de geweldige combi van actie, avontuur en komedie door acteurs zoals Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Keira Knightley en Kaya Scodelario. En nu zou er dus ook al een zesde film komen in het rijtje!

Over het verhaal en de cast lost Bruckheimer nog geen woord. Wél liet hij al eerder slippen dat hij graag Margot Robbie zou casten in een van de hoofdrollen. Als ze hem vragen naar de rol van Johnny Depp, zegt hij: "Zijn toekomst binnen de franchise is nog niet bepaald...".

Stay tuned voor meer info!

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Ontdek meer