Sarah Jessica Parker verbreekt contact met Chris Noth

Dieter Blarinckx-19 mei 2022 om 16:28

Hoewel ze in de ‘Sex and the City’-franchise jarenlang stapelgek waren op elkaar, lijkt er nu tussen Sarah Jessica Parker en Chris nota niets meer te zijn. De twee hebben geen contact meer met elkaar.

Parker verbrak het contact met haar ex-tegenspeler nadat deze beschuldigd werd van seksueel misbruik. Dat vertelde ze openlijk aan het Amerikaanse The Hollywood Reporter.

“Ik weet niet of ik klaar ben om erover te praten. Het feit dat ik ook producer was van ‘And Just Like That’ maakte het allemaal nog moeilijker om mee om te gaan. Ik weet het gewoon allemaal niet, het was... Ja, wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk.”

Als de interviewer vraagt of z nog contact hebben, is ze heel kort en duidelijk: “Nee.”

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer