Sarah Jessica Parker verbreekt contact met Chris Noth

Dieter Blarinckx-19 mei 2022 om 16:28

Hoewel ze in de ‘Sex and the City’-franchise jarenlang stapelgek waren op elkaar, lijkt er nu tussen Sarah Jessica Parker en Chris nota niets meer te zijn. De twee hebben geen contact meer met elkaar.

Parker verbrak het contact met haar ex-tegenspeler nadat deze beschuldigd werd van seksueel misbruik. Dat vertelde ze openlijk aan het Amerikaanse The Hollywood Reporter.

“Ik weet niet of ik klaar ben om erover te praten. Het feit dat ik ook producer was van ‘And Just Like That’ maakte het allemaal nog moeilijker om mee om te gaan. Ik weet het gewoon allemaal niet, het was... Ja, wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk.”

Als de interviewer vraagt of z nog contact hebben, is ze heel kort en duidelijk: “Nee.”

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ontdek meer