EOTB-ster Shani laat naam Davey op billen tatooeëren

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:57

Shani uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft haar tattoocollectie uitgebreid met een bijzonder exemplaar. Ze besloot de liefde die ze voor haar vriendje Davey voelt te laten vereeuwigen op haar lichaam.

Het nieuwe inktplaatje van Shani is geen onopvallend exemplaar. Met grote koeienletters prijkt de naam van Davey, die ze tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ leerde kennen, op haar rechterbil. Een foto van het resultaat wordt door het juicekanaal reality.fbi op Instagram gedeeld.

Het gaat momenteel duidelijk goed tussen Shani en Davey, maar dat is in het verleden weleens anders geweest. De twee hebben al meerdere keren een punt achter hun relatie gezet. Iedere keer besloten ze toch niet zonder elkaar te kunnen en kwamen ze weer samen. Ze wonen inmiddels al een tijdje samen in België.

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer